I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

TOP 5 cikkünk 2018-ban!
Te mindet olvastad?

50663.jpg

Általános szokás év elején (netán még a végén) felidézni az elmúlt 365 nap legszebb vagy legemlékezetesebb pillanatait. Egy blog térténetében nyilvánvalóan azt érdemes végigböngészni, mely cikkek voltak a legolvasottabbak!

51 megjelent cikkünk olvasottsági ranglistájának 5. helyezettje a hévízi termelői piac kínálatát bemutató "Termelői, öko, bio vagy kézműves?" című írás, amibe a képre kattintva akár most is beleolvashattok.

apples-1841132_1920.jpg

4. helyezett az olvasottsági listán a fürdőhely adottságaihoz nagyon is passzoló "Felnőtteknek termál, gyerekeknek normál..." nem túl sejtelmes című bejegyzés lett, amiben a legszuperebb gyerekmedencéket lehet megismerni.

069960dac2b31ca1c42466f96cff75a2.jpg

3. helyezettként  már dobogós az olvasók népszerűségi listáján a "10 kérdés, amit mindenki megkérdez a hévízi virágokról" című cikk, aminél nem az előkelő helyen lepődtünk meg, sokkal inkább azon, hogy nem szerepelt még ennél is jobban, hiszen a visszajelzések alapján szinte nincs népszerűbb hévízi téma, mint a mindig csodás és minden évszakban megújuló hévízi virágágyások!

img_20181018_100027.jpg

2. helyezett, épphogy lecsúszva a dobogóról a Veress Ferenc séffel készült rövid riport volt, amit nem véletlenül csodás képek egészítenek ki. A "Gasztro kalandok Hévízen" cikk sikere talán nem csak a séf sármjának volt köszönhető.

finedining.jpg

1. helyezett

Talán a vendégek környezettudatossága, természetszeretete vagy csak a hévízi véderdő iránti aggódás volt az oka, hogy egyértelműen a "Miért vágják ki a hévízi véderdő fáit?" című cikkünket olvastátok el tavaly legtöbben és erre érkezett a legtöbb hozzászólás és komment is. Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ne csak a cím alapján ítéljetek, hasznos elolvasni a cím mögött rejlő teljes cikket is. :)

dsc_0046_wide.jpg

Az iloveheviz blog 2019-ben is igyekszik érdekesen feldolgozni a legkülönbözőbb témákat, így már készülnek idei cikkeink.

Szöveges tartalom helyett vagy mellett szívesen nézegetnél friss képeket, videókat, amatőr ill. vendégeink által készített felvételeket Hévízről? Kövessétek az ilovheviz Instagram oldalt, és nem fogtok csalódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2214566562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása