I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Felnőtteknek termál, gyerekeknek normál...
Íme a legjobb hévízi élménymedencék gyerekeknek!

fe84c80c9f6c2f5ca1a433cb90e7496e.jpg

Mindenki tudja, hogy a hévízi gyógyvíz nemzetközi hírű, ugyanakkor gyereknek 12 éves kor alatt nem ajánlott! Bemutatjuk ezért a legjobb gyermekmedencéket Hévízen!

Aki a tófürdő kényeztető gyógyhatásait szeretné élvezni, nem kell feltétlenül otthon hagyni a legkisebbeket sem. A tó partján kialakított normál vizes gyermekmedencében számos élményelemmel kényeztetik a kicsiket.

1_2.jpg 2_1.jpg 3.jpg

 

 

 

 

 

 

A medence mellől természetesen a játszótér sem maradhat el, és a büfé, ami nagy segítség, ha nehéz kicsábítani a gyerekeket a hűsítő vízből.

4.jpg 5.jpg 6.jpg

 

 

 

 

 

 

A szállodákban is egyre több helyen vannak már felkészülve a kisgyermekes családokra, ez nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gyermekmenükben érhető tetten, de egyre több a gyerekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelem is.

7.jpg 9_1.jpg 11_1.jpg

 

 

 

 

 

 

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét. A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de a fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

10.jpg 13.jpg 8.jpg

 

 

 

 

 

 

Az élményelemekből sosem elég. Csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

12.jpg 14.jpg  

 

 

 

 

 

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze az az kis extra, amivel meseszerűvé varázsoljuk a hétköznapokat. Játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.

1d767623ea8f4fe06d38ee2055bffb20.jpg

Íme, akiket mi ajánlunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr7514108901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása