I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Gasztro kalandok Hévízen!
avagy "Teli hassal, elégedett mosollyal..."

Hogy mi egy hévízi, ízig-végi szakács hitvallása a hévízi gasztronómiáról?

dsc_7596_kicsi.jpg„Nem csak a férfiak boldogságához vezet a hasukon keresztül az út. Azzal, hogy egészséges, ízletes és bőséges ételekkel várjuk vendégeinket, megtesszük az első lépést ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Személy szerint annak örülök, ha a vendég nem csak a Hévízi-tó páratlan élményét viszi magával, hanem a helyi gasztronómia ízeivel is sikerül őt rabul ejtenünk, élje át akár egy hotelben, egy borvacsorán vagy egy étterem hangulatos teraszán.

Van itt Hévízen egy különleges, „13 séf csapat”. Szenvedélyünk a vendéglátás. Minden nap azon dolgozunk, hogy az új és rég elfeledett alapanyagokat, a modern konyhaművészetet és zalai tradíciókat éppúgy odacsempésszük vendégeink tányérjába. Nekem az a küldetésem, hogy a vendég teli hassal és elégedett mosollyal álljon fel az asztaltól."

Veress Ferenc

Olimpiai (WACS) és Világbajnoki arany érmes mesterszakács

A Hunguest Hotel Helios***superior séfje

magyaros.jpg

Gyöngyöző tyúkhúsleves, csülkös babgulyás, marhapörkölt dödöllével vagy zalai tócsi tejföllel? Lecsó, túrógombóc és tökös-mákos rétes? Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, egy finom magyar étel mindig jó választás, ha gyermekkorod ízeire vágysz!

finedining.jpg

A fine dining híve vagy, a gourmet vacsorákat kedveled különleges borokkal, a flambírozott, marinált, szuvidált ételeket? Szereted, ha egy étel ötvözi az ízek harmóniáját, a csodás látványt és a legmodernebb technológiákat? Hévízen minden elérhető, és még több is, mert az alapanyagok többségét helyben szerzik be!

teszta.jpg

Pizza, gnocchi, saláták, bajor kolbászok, hamburger, gyros. A nemzetközi konyha remekeiben Hévízen sem lehet csalódni. Egy fárasztó nap után sose feledd, a pizzafutár házhoz hozza a megszokott ízeket!

salata.jpg

Bizonytalan vagy, mert ételallergiád van, netán cukorbeteg vagy vegetáriánus vagy, diétázol vagy csak egyszerűen fontosnak tartod, hogy az alapanyagok ellenőrzött, netán helyi termékek legyenek? Hévízen mindez nem extra kérés, mert figyelnek arra, hogy mindenki megtalálja az étlapon a hozzá illő falatokat.

desszert.jpg

Nálad sem telhet el nap édes desszert nélkül? Mindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést! Hévízen házi sütemények, nemzetközi desszertkülönlegességek, helyi specialitások, egész évben ízletes fagylaltok és helyi gyümölccsel készült tortacsodák várnak.

villanyi-palinka-web.png

A finom életek mellé ízletes borok és finom pálinkák is dukálnak. Hévízen az Egregyi szőlőhegy az esti borozások kedvenc helyszíne. A tájjellegű borok mellett kóstold meg a világhíres magyar borokat is, vagy élvezd a minőségi gyümölcspálinkák élményét.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5514293547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása