I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Népszerű volt Hévíz város standja az Utazás Kiállításon

img_20180302_095406.jpg

2018. március 1-4. között várta az utazás szerelmeseit a 41. Utazás Kiállítás az Hungexpo-n. Az idei rendezvényen 23 ország, több mint 280 kiállítója várta a vendégeket utazási ajánlatokkal, érdekességekkel, színes programokkal, akciókkal.

A vásár belföldi díszvendége idén Magyarország második legnépszerűbb turisztikai célpontjaként Hévíz volt. A méltán híres gyógyhely 100 m2-es standján számos attrakcióval várták az érdeklődőket.

A hévízi stand több ezer látogatója nem csak az egyedi boldog békeidők hangulatát idéző selfie pontot kereshette fel, de a fürdőépületet idéző jellegzetes kiállítói pavilon alatt egy kis játékban is részt vehetett.

Hévíz város garantált nyereménnyel kecsegtető játékának a hétvégén a Hungexpo teljes területén híre ment. A városi pulton regisztrálók ugyanis kincseket kereshettek a hévízi gyógyiszappal teli medencében, majd nyereményük megtalálása után egy ízletes tavirózsa koktélt is elfogyaszthattak a tófürdő teraszt idéző díszletek között.

A garantál ajándékok mellett március 8-án a regisztrálók között további nyereményeket sorsolnak ki, köztük két, 2 fő részére szóló hévízi üdülést a Holiday Apartman Hévíz és a Szobakiadók Szövetsége Hévíz felajánlásából, valamint gazdára talál a hévízi fődíj is, ami a Balaton Balloning 4 fős, családi hőlégballon repülése a varázslatos gyógy-tó felett.

dsc_0044.jpg dsc_0088.jpg

 

 

 

 

A rendezvény szombati napján a Happy Diexieland Band koncertje és menetzenéje színesítette a belföldi pavilon programját, a vendégek legnagyobb örömér

Péntektől vasárnapig a stand ízelítőt nyújtott a Hévízi Termelői Piacból is. Hévízi virágokból készített egyedi kézműves ékszerek /HéVIPart/ valamint kézműves füstölt húsok /Semec Farm/ is színesítették a kínálatot a természetesség és helyi értékeke jegyben.

A stand társkiállítóinál március 31-ig foglalhatnak kedvezményesen a látogatók, akár 30%-os árengedménnyel:

  • Bonvital Wellness &Gastro Hotel****superior,
  • Danubius Health SpaResortAqua****allinclusive
  • Danubius Health SpaResort Hévíz****superior
  • Hotel Aquamarin***
  • Hotel Európa fit****superior
  • Hotel Spa Hévíz****/***
  • Hunguest Hotel Helios***superior
  • Hunguest Hotel Panorama***superior
  • Kolping Hotel Spa&FamilyResort****
  • Lotus Therme Hotel &Spa*****
  • NaturMed Hotel Carbona****superior
  • Palace Hotel Hévíz****

img_20180301_094104.jpg  img_20180301_093952.jpg img_20180301_091025.jpg img_20180302_170853.jpg

 

 

 

 

A kiállítás kísérőrendezvényeként szakmai konferenciára is sor került, melynek keretében Papp Gábor Hévíz város polgármestere Hévíz új fejlesztési lehetőségeiről, valamint a vidéki repülőterekben rejlő turisztikai potenciálról, dr. Kvarda Attila a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház főigazgatója az egészségturizmusról és a hévízi tradicionális gyógyászatról, Lajkó Ferenc, a Hévízi Szobakiadók Szövetsége elnöke pedig a hévízi magánszálláshelyeknek szóló egyedülálló minőségfejlesztési pályázatáról tartott előadást.

Galériánkat itt találjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr9113722416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása