I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Jeges élmények

Havat ugyan még nem láttunk az idén, de a jég szerelmesei nem kell, hogy csüggedjenek, hiszen Hévízen ismét megnyitott a Jégpálya!

dsc_0526_b.jpg

A Hévízi Termelői Piac tőszomszédságában található pálya immár ötödik éve nyitja meg kapuit a korcsolyázás szerelmesei előtt. Kicsik és nagyok örömére egészen február 28-ig naponta nyitva tart és várja a sportolni, szórakozni vágyókat.

Hétköznap ugyan csak délután 14.00 órától, de hétvégén már 10.00 órától is „csúszkálhatunk” a jégen. Sőt még a téli szünetben is használható lesz a pálya délelőttönként.

A pálya időszaki nyitva tartással üzemel, ami azt jelenti, hogy napközben kétszer „bezár” 1-1 órára, hiszen a pályafelújításra is kell idő. Így a használati díjat is időszakonként kell fizetni, mely 500 Ft / fő / időszak. Így ha pl. hétvégén megyünk, akkor az első időszakban 3 órát is korizhatunk ezért az árért. Sőt, ha nincs korcsolyánk, bérelhetünk is a pálya mellett, a bérlés díja szintén 500 Ft / pár / időszak.

A pályát csoportok is foglalhatják, igaz csak hétköznapokon és csak az esti órákban.

 

Szeretnél még többet megtudni a hévízi Jégpályáról? Kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr578154168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása