I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

A hosszantartó egészség hévízi titka: a fitt ősz!

idosek_heviz_1.jpg

Hévíz 5 titka, amivel az itt töltött idő fiatalon tart!

 

Éltető elemünk a víz! Őszi strandszezon a világ legnagyobb termál-tavánál

Fürdőzzön tavirózsák közt! A Hévízi-tó a világ legnagyobb meleg vizű tava, ahol egész évben a strandolás élménye várja. A 4,4 hektár vízfelületű tó kristály tiszta vize 3 naponta természetes módon kicserélődik. A tavat körülölelő parkban és a fürdőben zsúfoltságmentesen strandolhat, pihenhet, hiszen Hévízen ősszel sem ér véget a szabadtéri fürdőzés szezonja. Lehet akár borús idő vagy csepergő eső, a meleg víz simogatása elűzi majd a szomorú őszi hangulatot, és ha van, a sajgó izmok/ízületek érzését. Ha pedig esik és fúj, a fedett fürdőben vagy a wellnessben akkor is bőven van lehetőség elmerülni a kényeztető spa élményekben.

 

Aktív élmények karnyújtásnyira

Ismerje meg Hévíz csodás környezetét, ahol várja Önt a Balaton nyugati csücskének számos csodája. Fedezze fel Szigliget, Rezi, Tátika, Csobánc, Sümeg, Nagyvázsony romjait, járja be a kerékpár- és túraútvonalakat, látogassa meg a kilátókat, ahonnét páratlan Balatoni panoráma tárul Ön elé. Mindehhez biztosítunk Önnek térképeket, kerékpárt, e-bike-ot. Hajókázzon az öbölben vagy látogasson el Keszthelyre, ahol Magyarország 3. legnagyobb barokk kastélyát tekintheti meg 6, a maga nemében egyedülálló kiállítással. Nincs ideálisabb időszak az aktív pihenésre, mint a pompás színekben játszó, kellemesen 20°C körüli kora ősz.

 

 

Ha a pihenéshez az alvás, önmagában már nem elég

Ősszel nem árt egy kis immunerősítés, aminek az alapja a test és lélek regenerálása. Fáj a háta, válla? Visszanyerné fittségét? A hosszú tél előtt erőt merítene? Adjon esélyt magának a minőségi pihenésre. Kényeztesse magát egy frissítő masszázzsal, iktasson be napi fél óra sportot a friss levegőn, válogasson bátran az őszi zöldségek, gyümölcsök kínálatából és végül lazítsa el izmait a meleg gyógyvízben. Egy 5 napos hévízi pihenés is már csodákra képes, ha szeretne nyugodt környezetben, zsúfoltságmentesen feltöltődni. Hévíz és a környék hangulatos utcáin, terein, a parkok és erdők sétaútvonalain, a vízpartok melletti sétányokon nem számít idő és tér(erő). Csak a minőségi idő, amit Önmagára szán.

 

 

A megfelelő étel, fél egészség

Legyen szó borokról, baráti vacsorákról, egy őszi grill-partyról vagy gasztro estről, ilyenkor ősszel számos lehetőség vár Önre Hévízen. Látogasson Hévízre és válogasson az éttermek széles kínálatából. Kedvelje akár a hagyományos magyaros ízeket, street food ételeket vagy fine dining vacsora esteket, az őszi ízek, a gombák, gesztenye, sütőtök, szőlő, körte, szilva, barack minden étkezést igazi élménnyé változtatnak. És ha mégsem találná meg azt az ízt, amit igazán szeret, keresse fel a Hévízi Termelői Piacot, ahol helyi sajtok, füstölt húsok, gyümölcslevek, lekvárok és savanyúságok között is válogathat.

 

 

Minősített szállások: apartmanoktól az 5 csillagos szállodáig

Hévízen több mint 10.000 vendégágy közül választhat. Legyen szó kempingről, panzióról vagy wellness hotelről, biztosan megtalálja az Ön számára legotthonosabb helyet. A szálláshelyek ezen a nyáron különös figyelemmel nyitottak újra, hogy biztosítsák vendégeik számára a gondtalan és önfeledt pihenést. Megújult szobák, megszépült kertek, friss étlap vár mindenkit Hévízen, hogy Ön bármerre is induljon kirándulni, a nap végén kellemes legyen a megérkezés.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr3416664134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása