I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Egy forgatás margójára ...

 beatrixv.jpg

Eljött ez a nap is, egy hévízi „vendégváró forgatás„  a gyógy-tavon. De mit is jelent ez?

…, hogy Hévíz  újra nyitva van! …., hogy  utazni nem muszáj, de jó ha megteheted!

De mi történt?  Pandémia?  Igen, de ez már a múlté, hiszen az csak természetes hogy nálunk biztonságos!

Mi mindig azért dolgozunk, hogy vendégeink jól érezzék magukat Hévízen, mert hiszünk abban, hogy különleges élmények várják egy varázslatos helyen.

Ott ahol a film forog az a "Medve napozó"! Mi is az? Öreg barátom sokszor elmesélte, több változatot is hallottam már. Legközelebb majd erről is szó esik.  De most valami másról szólunk, például arról, hogy: ha esik, ha fúj nálunk meleg víz van és megérdemled hogy ne legyél otthon, hiszen Hévíz újra vár!

A  képkockákat saját „HévizTV „ stábunk készítette. Megmértük, hogy a világ legnagyobb gyógytavának 4.4 hektár a  vízfelülete (cca. 29 kézilabda pálya vagy 6 focipálya).  A tó parkja, ahol  lányok  „pirosban„ - mert minden nőnek van egy igazi meggypiros blézere és egy málna piros lakkcipője -  párbajoztak, 60 ha (cca.  390 db kézilabda pálya vagy 84 db focipálya), buja zöld növényzet, mely körbe öleli a vízpartot.

heviz100_2020_moment2.jpg

Ha a fürdő vezetői  is szerepelnek egy filmben akkor tutti  a 100% biztonság és természetes a 100% vitalitás.

A szereplők, a média világ jó ismerői, ahol a hölgyek tudják, hogy kell egy  kényelmes tűsarkú cipő, hogy a napszemüveg öltöztet, az urak akik imádnak szerepelni, mesterien keverik a kávét a teraszon és beszélgetnek a  mesés zalai tájakról és a gasztro-élményekről.

heviz100_kesz_hd_moment2k.jpg

A marketinges lányok tudják, hogy igazi aktív élmények kellenek az online helyett és rögtön csobbannak is a vízben, elsöpörve a gondolkodó, elmélkedő férfiakat, HÉVÍZ felkiáltással.

Íme a példa városunk családias hangulatára, hiszen Hévízen itthon vagy!

A szállásadók és szolgáltatók várják a Vendégeket, 100% profizmussal, egészségturisztikai tapasztalattal és 100% rugalmassággal a foglalásmódosítások esetén.

Ne élj burokban, éld át újra a szabadságot! Kerékpározz, kirándulj, mozogj a szabadban!

Legyél ott ahol igazán szeretnél, tudd, hogy Hévíz 100% ON  vár!

MB.

heviz100_kesz_hd_moment1k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5315722418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása