I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Zenés, táncos nyári esték Hévízen!

guitar-756326_1920.jpg

Hétközben érkeztél Hévízre, mégis jó lenne egy kis szórakozás esténként?

Ha nagykoncertekben nem is, de könnyű esti programokban szinte minden nap lehet részünk Hévízen!

Hétfön a Budapesti Operett Színház Sztárjai, Oszvald Marika, Peller Károly, Bódi Barbara és Laki Péter lépnek színpadra a Fontana Filmszínház színpadán, hogy klasszikus operett előadásukkal szórakoztassák a közönséget. A programra jegyeket a helyszínen lehet vásárolni, 3900 Ft-os áron.

budapesti_operett_szinhaz.jpg

Keddenként délelőtt a Nagyparkoló melletti Termelői Piac várja látogatóit. Nem csak ízletes és minőségi helyi és kézműves terméket találhatunk itt, hanem igazi antik ritkaságok is gazdát cserélhetnek a piacot kiegészítő bazárban.

Ugyanaznap esténként, 19.00 órakor a Festetics téren lehet részünk a Zenés Nyári Esték programsorozat épp aktuális könnyűzenei koncertjében.

drums-2599508_1920.jpg

Szerdánként vezetett kerékpártúrára jelentkezhetünk, minek keretében választhatunk hogy a rezi várhoz, a Kis-Balatonhoz, vagy Szigligetre szeretnénk-e eljutni két keréken.

Este aztán választhatunk egy borkóstoló, táncház vagy orgonakoncert között. Az Egregyi Múzeumban 18.30-kor kezdődik a regisztrációhoz kötött, de amúgy ingyenes borkóstoló, amit finom falatkák és tárlatvezetés is követ. Innét egy könnyű sétára, az Egregyi borozó sor egyik pihenőjében akár a be is állhatunk táncolni az Egregyi Táncházba.

borfeszt.jpg

Aki inkább valami komolyabbra vágyik, meghallgathatja Teleki Miklós orgona koncertjét a Szentlélek Római Katolikus Templomban, este 20.00 órai kezdettel. Az orgonakoncertre jegyeket elővételben a hévízi Tourinform Irodában lehet vásárolni. (Normál jegy ára 2500 Ft, nyugdíjas jegy ára: 2200 Ft)

orgonakektemplom.jpg

Csütörtökön sem maradunk program nélkül Hévízen!

A Termelői Piac ezen a napon délután 13.00-18.00 között tart nyitva. 19.00 órakor aztán Térzene kezdődik a Tavirózsa Utcában, 19.3-kor pedig profi néptáncosok tartanak előadást a "Táncba hív a nóta Rózsám..." program keretében a Deák téri nagy színpadon. Szép idő és lelkes közönség esetén a program néha táncházzá is fajul. :)

neptanc_mt_024.jpg

Minden nap van lehetőség e mellett mozizni a Fontana Filmszínház kis illetve nagytermében, segway túrázni a városban, vagy akár a Balaton-partig, kipróbálni a Tavirózsa Kalandpark kötélpályáit, Hőlégballonozni vagy gyrocopterezni Hévíz felett.

Még több program, aktuális fesztivál vagy épp moziműsor ide kattintva érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr3114970450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása