I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

6 nap munka - 8 nap pihenés!

dsc_0382.JPG

A következő két hét a pihenésé. A hosszú hétvégék mindig jó alkalmat nyújtanak a testi, lelki felfrissülésre. Most pedig két hosszú hétvége is vár ránk!

Várost látogatnál? 4 nap alatt, akár 10 város is belefér a programba! Biztosan ezt szeretnéd? Rohanni városról - városra?

Vagy inkább ellazulni, kihasználva a kellemes napos időt a szabadban, lila és rózsaszín tavirózsák között fürdeni, „hallgatni a fák lehulló levelének lágy neszét”, este enni egy ízletes vacsorát, inni egy zamatos zalai bort, Egregy borospincéinek egyikében.

El tudod képzelni, hogy pihenéssel és wellnesszel töltsd a hosszú hétvégéket? Még nem foglaltál szállást? Nem késő! Érdemes Hévízen körbenézni!

50663.jpg

Városi program a hosszúhétvégére:

Október 21-én Szulák Andreával és Bolba Tamással a „Kedvenc dolgaim” című előadást hallgathatjátok meg.

November 2-án pedig Herczku Ágnes és Balogh Kálmán szereplésével Népek zenéje - Világzene című előadás lesz látható.

A Hévízi Termelői Piac - november 1. kivételével - ünnepnapokon is nyitva lesz. (Október 20-án, 23-án és november 3-án 8-13 óra között). A megszokott helyi termékek mellett vásárolhatsz az ünnepekhez illő asztaldíszeket és gyertyákat is.

hotel-1749602_1920.jpg

Hévízi szállásadók különleges ajánlatai hosszú hétvégékre:

Amennyiben 3 éjszakát foglalnál, több szállodában a 4. éjszakát ajándékba kapod! Több éjszakás foglalás esetén a szállodák többsége akár 15 %-os kedvezményt is ad a szobaárból.

A gyerekeket a szállodákban animációs programok várják, a Kolping családbarát szállodában lehet például körtés vagy halloween ablakdíszt készíteni, süni keresős játékban részt venni, vagy barkácsolni. Szabadtéri játék is akad bőven például a pedálos gokart vagy kötélpálya. Az Európa fit hotelben a Zalai Kutyabarátok Egyesülete tart kutyabemutatót. A szálloda séfjei pedig főzőiskolába invitálják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A NaturMed Hotel Carbona Pál Dénes koncerttel és íjászbemutatóval készül az október végi hosszúhétvégére. Az 5 csillagos Lotus Therme-ben a Friday Rúzs csinos táncos lányainak produkciója lesz majd. A Bonvital gasztrohotel november 3-án a somlói borvidék tradicionális boraival és pezsgőivel várja mindazokat, akik a Kreinbacher pezsgő- és borvacsorán szeretnének részt venni a szálloda éttermében a Brix Bistroban. Október 27-én a zalacsányi Zala Springs Golf Resort pedig a bulizás jegyében jelmezes Halloween partyt tart.

A hévízi hosszúhétvégék programkínálata a teljesség igénye nélkül is elég hosszú. Az alábbi linkeken válogathatsz a hévízi szállodák hosszú hétvégi ajánlatai közül:

https://www.europafit.hu/ajanlatok/unnepi-ajanlatok/1994-oszi-szunet-oktober-23

https://carbona.hu/ajanlat/november-1-hosszu-hetvege/

https://carbona.hu/ajanlat/oktober-23-hosszu-hetvege/

https://bonvital.accenthotels.com/hu/esemenyek/kreinbacher-borkostolo 

https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_helios/akciok/

https://hotelspaheviz.hu/mindenszentek-unnepe-hevizen

https://www.danubiushotels.com/hu/szallodak-heviz/danubius-health-spa-resort-heviz/ajanlatok/csobbanas

https://www.danubiushotels.com/hu/szallodak-heviz/danubius-health-spa-resort-aqua/ajanlatok/all-inclusive-wellness-elmenyek

https://palacehotelheviz.hu/hu/packages/oktober-23-i-hetvege-a-palace-ban_4120.html

https://palacehotelheviz.hu/hu/packages/oszi-szunet-a-palace-ban-2-ej_3703.html

http://zalasprings.hu/hu/esemenyek/zala-springs-halloween-404

http://www.hevizszallas.hu/kedvezmenyes-ajanlatok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr8614310251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása