I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Trendi az egészséges, az aktív, a zöld!

hevz_1347.jpg

Tele van a net főzős bejegyzésekkel, diétákkal, jóga tanácsokkal, edzéstervekkel, túra-, és kirándulástippekkel, futóútvonalakkal. Menő lett egészségtudatosan, aktívan élni a mindennapokat.

És igaz ez akkor is, ha nyaralunk. Így lett 2022-re szempont: mennyire van a szállás zöld környezetben, milyen kül-, és beltéri aktív programlehetőség közül lehet választani, vannak-e futó-, túra-, vagy kerékpáros útvonalak, lehet-e kerékpárt, e-bike-ot bérelni vagy, hogy mennyire lehet tudatosan étkezni a szálláson vagy a környéken?

hevz_0586.jpg

Márpedig, ha egészségtudatos, aktív és zöld nyaralóhelyet keresel, akkor Hévíz tökéletes választás!

Sosem gondoltál még így Hévízre, ahol szerinted csak idősödő nénik és bácsik áztatják magukat a forró, sárgás, kénes vízben? Ideje, hogy megismerd Hévíz másik, AKTÍV, ZÖLD és EGÉSZSÉGtudatos arcát!

Mert Hévíz nem véletlenül az egyik legnépszerűbb utazási célpont az országban! És nem, nem csak az egyébként utánozhatatlan, egyedülálló és csodálatos Hévízi-tó miatt! Hanem azért, mert Hévízen az EGÉSZSÉGes, a ZÖLD, az AKTÍV az tényleg TRENDI. Sőt több is ennél. Mert mindez Hévízen ALAPvetés!

hevz_1321.jpg

Itt ez a kisváros, a maga természetességével és természetközeliségével, tiszta levegőjével, hangulatos utcáival, erdőivel, tavával, a számos aktív kikapcsolódási lehetőséggel és a kulturális programkínálattal, miközben sokan nem is tudják, hogy a Hévízi-tó nem csupán azért jó, mert fájdalomcsillapító hatása van, hanem azért is tökéletes, mert a mindig tiszta és meleg vízben lehet úszni, ellazulni, pancsolni.

Hévízen és környékén a passzív pihenés mellett az alábbi aktív programok közül is lehet válogatni:

  • Túrázás a Keszthelyi-hegységben, jóga a Hévízi-tó partján, kerékpározás a biztonságos kerékpárutakon a Kis-Balatontól a Balatonpart minden strandjáig, kikötőjéhez és kilátójához. Ez utóbbi programokhoz bérelhetők kerékpárok, e-bike-ok a hévízi Tourinform Irodában is.
  • Várromok, kilátók, tanösvények, melyek minden évszakban megközelíthetők sétálva, futva és két keréken.
  • Kalandparkok várnak kül-, és beltéri élményekkel Hévízen, Alsópáhokon, Zalaszabarban.
  • Kenu, kajak és SUP túrákat szerveznek nyaranta a Balaton és a Kis-Balaton vizén, télen pedig a Hévízi-patakon.
  • Egészen extrém élményekben is lehet részed, ha hőlégballonozni, gyrokopterezni, sárkányrepülőzni, barlangászni, segwayezni, paintballozni szeretnél, mert ezek közül is választhatsz.
  • Nagy a kánikula? Irány a strand! Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen és Balatongyörökön a Balaton legjobb, minősített gyerekbarát és sportos strandjai kínálnak programokat.
  • Vezetett városnéző, sőt geotúrából sincs hiány. A tematikus séták a Tourinform Irodától indulnak!

hevz_0892.jpg

Szeretnél megismerni minden aktív lehetőséget a környéken!? Kattanj Hévíz „be sporty” oldalára, teszteld, hogy melyik hévízi aktvitás passzol hozzád leginkább!

Jártál már Hévízen, és pontosan tudod mennyi fitt és egészségtudatos program van a környéken? Töltsd ki játékos kérdőívünket és nyerj egy újabb hévízi fitt programot!

 

futo_nyito.jpg

grafika_sporty.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr1417869251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása