I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kedvenc Boldog Békeidők ruháink a korábbi 9 felvonulásról!

Idén április 30-án, 10. jubileumi alkalommal rendezik meg Hévízen a Boldog Békeidők Hévíze fesztivált. Két év kihagyás után 2022-ben újra korlátozások nélkül ünnepelhet Hévíz. A hagyományosan május 1-jére eső Hévíz Város Napjához kapcsolódó rendezvény megidézi "Hévízfürdő" fénykorát, azokat a bizonyos Boldog Békeidőket, amikor a fürdőváros európai hírűvé vált. A nyüzsgő fürdővárost, ahol az akkor divatos gyógykúrákat pezsgő kulturális élet egészítette ki. Hévízen mindennapos vendégek voltak a magyar és európai hírű írók, zenészek, művészek, a főurak és hercegnők.

A város apraja-nagyja sőt vendégek is érkeznek, hogy részesei legyenek ennek a sokszínű kavalkádnak. Idén, április 30-án délután gyere el te is!

Kiemelt kedvenceink!

Táncoló fürtök!

dsc_6041.jpg

Repülős csajok

2017.jpg

Csobbanás előtt és után!

dsc06055_1.JPG

Kis kedvencünk!

dsc_5787.jpg

Retro autócsodák!

dsc06085.JPG

Cukrosnéni

dsc_5738.jpg

Elcsigázott londiner

dsc_6249.jpg

Majdnem kész...

facanos.jpg

Képgaléria!

 

 

Az idei program plakátja!

 

x_boldog_bekeidok_hevize.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr217807177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása