I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Szállodai élmények nem csak hotelvendégeknek

bonvital_masszazs.jpg

Bár a szállodák népszerűsége növekszik, még mindig nagyjából ugyanannyian foglalnak szállást kisebb panziókban, magánszálláshelyeken vagy apartmanházakban, mint minősített wellness hotelekben. Abban viszont mindenki egyetért, hogy bármilyen szállást is választ, szívesen élvezi, élvezné a wellness hotelek kényeztető szolgáltatásat.

Miközben a magánszálláshelyek és nagyobb apartmanházak, panziók is egyre több wellness szolgáltatást kínálnak, egyáltalán nem ritka, hogy a nagyobb, 4-5 csillagos wellnesshotelek is nyitva állnak külsős vendégek számára is. Egyre több szálláshelyen van lehetőség napi wellness belépő vásárlására, mely sokszor kombinálható egy ebéddel, masszázzsal, van, ahol szobát is adnak napi használatra. Vannak helyek, ahol nap közben, máshol esti órákban lehet használni külsősöknek is a medencetereket, szaunavilágot.  És bár a szállodák honlapjain nem egyszerű, olykor lehetetlennek tűnő vállalkozás megtalálni, hogy hogyan lehet bejutni hozzájuk egy-egy esős napon lazítani, érdemes érdeklődni a szállodák recepcióján akár személyesen akár telefonon, mert szinte mindig van valamilyen lehetőség, amit akkor is ki tudunk használni, ha egyébként nem foglalunk ott szállást.

Nézzünk néhány lehetőséget, melyeket a hévízi wellness szállodák kínálatában sikerült felkutatnunk

Wellness Brunch a NaturMed Hotel Carbonában

A klasszikus gyógy- és wellness szállodában viszonylag sok vizes élmény között lehet válogatni. A klasszikus sportuszoda mellett van gyógyvízes medence, élmény medence és római fürdő is, melyek nyáron kiegészülnek a kültéri medencékkel. A spa részleg elengedhetetlen részeként szaunák és gőzfürdők is hozzájárulnak az ellazuláshoz. Választhatjuk a Wellness Brunch jegyet, ami egész napos belépést biztosít, ebéddel egybekötve. Részletek itt, vagy választhatjuk a napi jegyet, amiben benn van minden spa élmény ebéd nélkül. Ennek az ára felnőtteknek 6.100 Ft / alkalom, 6-14 éves gyereknek 3.000 Ft / alkalom, kisebb gyerek számára ingyenes. Lehet vásálolni jegyeket külön csak a termálfürdőben is, ennek az ára 3.300 Ft / fő / alkalom. A Carbona élményfürdőjébe és uszodájába 6 alkalmas bérletet is lehet vásárolni, ami 1 évig évényes és a szaunatér használatot is magába foglalja.

5_swimmingpool2_2.jpg

Testi-lelki feltöltődés a Bonvital Spa-ban

A belvárosi Bonvital Wellness & Gastro Hotel spa részlege is nyitva áll külsős vendégek számára is. Nem csak a medencéket és a szanákat lehet használni, wellness kezelések széles választékából is lehet válogatni, igaz ez utóbbiakra mindenképp előzetesen szükséges időpontot foglalni. A hotelben igénybe vehető szolgáltatások és a nyitvatartási idő megtekinthető a hotel honlapján, ide kattintva.

bonvital_soszoba.jpg

Kültéri gyógyvizes medence és szaunák a Thermálban

Termál és sportmedence, szabadtéri élménymedence és szaunák az Ensana Thermal Hévíz szállodában. Külsős vendégek számára az egész napos belépő 5.400 Ft, 17.00 óra után 3.400 Ft. A spa részlegben egy kisebb sportmedence mellett két beltéri gyógyvizes ülőmedence és egy kültéri gyógyvizes, élményelemeket is tartalmazó medencében lazíthatunk. A szállodában több szauna, gőzkabin is rendelkezésre áll. Aki az esti belépőt szeretnék kihasználni, neki fontos tudni, hogy a gyógyvizes medencéket 7 órakor leengedik, így után már csak a sportmedence és a szaunatér használható. Vannak azonban a hotelben fix időpontra meghirdetett szaunaszenszok, melyeken külsős jeggyel is részt vehetünk.

thermal_kulterimed_1.jpg

5 csillagos Day Spa élmények a Lotusban

All you can eat! Minden érzéket elcsábító fogásokat kóstolhatunk a Lotus Therme Hotel & Spa***** szállodában esténként, hiszen a hotel Corvinus Éttermében korlátlan vacsorafogyasztásra van lehetőségünk, 5.400 Ft / fő összegért. A svédasztalos vacsora mellé az italfogyasztás extra fizetendő. Itt tudsz asztalt foglalni! � http://bit.ly/Asztalfoglalas-Allyoucaneat
Ha pedig egy teljes napon át vágyunk kényeztetésre, választhatjuk a Day Spa csomagot, amivel kihasználhatjuk a szálloda wellness részlegének minden szolgáltatását. A napi ár 9.300 Ft / fő. A napi belépő 8:00 - 21:00 között érvényes.Törölközőket, szaunalepedőt és fürdőköpenyt biztosítanak. Foglalni itt lehet: https://bit.ly/Lotus-Therme

lotus.jpg

 

Hétvégi ebéd játszóházzal, napi kényeztetés vagy szülinapi zsúr a Kolpingban

A Kolping Hotel Spa & Family Resortban több lehetőség közül is választhatunk. Van napi fürdőbelépő, amihez keddenként extrák járnak, van hétvégi ebéd, játszóházzal, de van külsősök által is hasznáható kalandpark és le lehet foglalni a hotel egyes tereit akár születésnapi party-ra is. A számtalan lehetőség között mindenki talán olyat, ami számára a legkedvezőtt, attól függően, hogy gyerekekkel együtt szeretnénk-e lazítani, vagy inkább egy kis csendes wellnessre vágyunk. A részletek a számos lehetőségről itt olvashatók!

1_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5716278682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása