I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Karácsonyi ajándékot keresel?
Ne stresszeld magad emiatt, itt megtalálod a tökéletes ajándékot!

christmas-2971961_1920.jpg

Mi is lehet jobb ajándék, mint a közös élmények és az együtt eltöltött szabadidő? Szerintünk semmi! Egyértelműen elmúlt már az az idő, amikor karácsonyi díszeket, sapkát vagy sálat ajándékozunk egymásnak. Egyre gyorsabban terjed az a szokás, hogy karácsonyra minőségi idővel ajándékozza meg magát a család és közösen elutaznak, hogy tényleg mindenki pihenni és töltődni tudjon.

Erre a növekvő igényre felkészült Hévíz is, ahol magánházaktól a 3-4-5 csillagos hotelekig mindenféle kategóriában válogathatsz a karácsonyi ajánlatok közül, akár kettesben, akár a teljes rokonsággal kelnél útra.

Európa legnagyobb természetes gyógytava és a nyugodt vidéki hangulat alap, erre jönnek még rá a tetőtől talpig fényárban úszó karácsonyi díszkivilágítások és az ünnepi programok, pl. adventi vásár, gyertyafényes fürdőzés, karácsonyi koncertek, gála vacsora, szauna programok, sport (persze csak mértékkel, nehogy elfáradj pihenés közben), közös karácsonyfa díszítés, gyerek animációk, stb.

4_tel_tofurdo_park_1.jpg

Kedvet kaptál?

Keress gyorsan és egyszerűen, találd meg 5 perc alatt a Hozzád illő programot!

Válogass a legjobb hévízi karácsonyi csomagajánlatok között! Kattint ide!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr9914374359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása