I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Felnőttbarát hotelt keresel? Hévízen van!

accent_bonvital_galeria_bonvital_1280px_13.jpg

Ahhoz, hogy a mindennapokban kiegyensúlyozottak és energikusak legyünk, szükségünk van arra, hogy a világ egy kis időre csak körülöttünk forogjon - akár egyedül, párunkkal vagy barátainkkal induljunk útnak...

Ez azt is jelenti, hogy ilyenkor szeretnénk maximálisan a pihenésre, kikapcsolódásra, magunkra, párunkra, útitársainkra koncentrálni. Ebbe sokszor nem fér bele az állandó gyerekzsivaj, a kicsik pancsolása a jacuzziban, a csecsemősírás az esti romatikusnak szánt vacsoránál.

Hévíz legújabb szállodája épp ezt a fajta relaxáló mi-időt ajándékozza vendégeinek!

accent_bonvital_galeria_bonvital_1280px_14.jpg

A 2018. szeptember 1-től, egyedi színfoltként a hévízi szálláshely-kínálatban már csak "Felnőttbarát hotel"-ként üzemelő Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior biztosítja mindazt a nyugalmat, amire akkor vágyunk, ha a hétköznapi rohanástól szeretnénk végképp megszabadulni. A hotel ugyanis 14 éven aluli gyermekeket nem fogad, szolgáltatásaiban és a terek kialakításában is a lazítani vágyó felnőttekre koncentrál.

accent_bonvital_galeria_wellness_1280px_017.jpg

A hotel exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal, modern spa részleggel, egyedi építészeti megoldásokkal és design-al, kreatív és kifinomult gasztronómiai kínálatába pedig szezonális alapanyagokkal megfűszerezve segíti a teljes kikapcsolódást.

Itt minden az Mi-időnkről szól! Annak, aki a Bonvitált válassza, semmi nem vonhatja el figyelmét a testi-lelki feltöltődésről. Próbáld ki te is!

accent_bonvital_galeria_wellness_1280px_023.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr8314236049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása