I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Hangoljatok Ti is az ünnepekre!

Hévíz karácsonyfája már a helyén áll, bizonyára Ti is elkezdtetek készülődni - ha fizikailag nem is, de gondolatban már biztosan - az adventre, karácsonyra. Fontos időszak ez a készülődés mindenki számára, hiszen ilyenkor számba vesszük az elmúlt hónapok eseményeit, történéseit. Levonjuk a pozitív és negatív tapasztalatokat, végiggondoljuk jövőre mit teszünk majd másként, mennyi új dolgot próbálunk majd ki és "hol" szeretnénk lenni 365 nap múlva.

christmas-ornament-207334_1920.jpg

A számadás közben, azonban hagyjunk időt magunknak a kikapcsolódásra szórakozásra. Felejtsük el a stresszt, ne görcsöljünk rá az ünnepekre, kíméljük magunkat a felesleges idegeskedéstől. Sétáljunk ki az adventi vásárba, és hagyjuk, hogy magával ragadjon bennünket a hangulat. Szívjuk magunkba a kürtőskalács és a friss forralt bor illatát, majd kóstoljuk meg őket és élvezzük az ünnepi dallamokat.

Hévízen éppen ilyen hangulatra számítunk decemberben!

Kíváncsi vagy a részletes programra? Kattints IDE!

Nem tudod milyen süteményt készíts a családnak?

Légy kreatív és még a sütőt sem kell bekapcsolnod. Mindössze jól kell összeválogatnod az alapanyagokat, és a végeredmények már csak a képzeleted szab határt. Készíthetsz gyors pohárkrémeket, mikrós bögrés sütit, kekszes réteges süteményt. Az ilyen gyors édességeknél a legjobb barátod lehet a babapiskóta, mascarpone, túró, puding, aszalt gyümölcsök, joghurt, kókusz, darált dió, darált mogyoró, háztartási keksz (egész, vagy darált), kakaópor, gesztenye, tejszínhab...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5411995282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása