I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kedvező árú szolgáltatással bővül a város

Január 24-én indul el Hévíz bécsi reptér transzfer szolgáltatása, ami tovább bővíti a hévízi szolgáltatások sorát

to_fordok_1.jpg

A járat több helyi szolgáltató és a város támogatásával valósul meg. A hévízre érkező és innen induló vendégek kényelmesen elérhetik Moszkva, Szentpétervár, Kijev, Tel Aviv, Berlin, Hamburg, Stuttgart, München, Zürich, London, Páris és Brüsszel Bécsből induló/érkező járatait.

A transzfert kedvezményes 39 eurós áron kínálják. Foglalni legkésőbb 72 órával az indulás előtt lehet, csak meghatározott napra és időpontra foglalható vasárnaponként Bécs repülőtér - Hévíz –Bécs repülőtér közötti útvonalon. Azok a vendégek is igénybe vehetik, akik Bécsbe nem repülővel jutottak el.

A transzferrel kapcsolatos bővebb információk a www.heviz.hu/transzfer, a  www.heviz.hu oldalon is elérhetők, illetve a Tourinform-iroda munkatársai is bővebb információval tudnak szolgálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr988285938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása