I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Fáradtság, fejfájás, rémálmok? Akár a poszt-covid tünetei is lehetnek!

pexels-nathan-cowley-897817.jpg

A Covid betegség, még ha nem is járt súlyos panaszokkal, sőt lehet nem is tudunk róla, hogy elkaptuk, ettől függetlenül akár a fertőzés után hetekkel később is képes visszavetni egészségi állapotunkat!

Mik a LEGGYAKORIBB TÜNETEK?

Fáradékonyság, levertség, izomfájdalom, izomgyengeség, memóriazavar, fejfájás, légzési nehézségek, a terhelhetőség csökkenése, az ízek és illatok érzékelésének részleges elvesztése. De jelentkezhet pánikroham, depresszió és alvászavar is.

Ahogy a betegség lefolyása, úgy a poszt-covid tünetek is egyénenként nagyon eltérők. Nem függnek sem a korunktól, sem korábbi egészségi állapotunktól, lehetünk érintettek akár 20 vagy 70 évesen is. Ám, ha ezek a tünetek már az életminőségünkre is kihatnak, nem árt olyan hatékony segítség után nézni, amit kimondottan poszt-covid tünetekben szenvedők számára hoztak létre. Ugyanis, már létezik ilyen is!

pexels-alex-green-5699502.jpg

A poszt-covid tünetek ugyanis diagnosztikai  vizsgálatokkal (labor- és egyéb terheléses vizsgálatok) pontosan felismerhetők, megszüntetésükre pedig úgy tűnik van hatékony megoldás.

Hévízen a szakorvosok több, mint 200 éve foglalkoznak komplex kúrák kidolgozásával. Az ezekben szerzett tapasztalatik és elért sikereik alapján, valamint a poszt-covid tüneteket megvizsgálva felismerték, hogy komplex kúrával a problémák hatékonyan csökkenthetők, akár meg is szüntethetők.

HOGYAN LEHET HATÉKONYAN KEZELNI A TÜNETEKET?

A tünetek egy része a légzési funkciókhoz köthető, egy része mozgásszervi panasz, jelentős része pedig pszichés eredetű, melyekre számos kezelési módszer alkalmazható. Ilyenek az egyénre szabott mozgás- és oxigénterápiák, mellkasfunkció- illetve keringésjavítás, fokozatos sportfoglalkozások, pszichés vezetés, aroma- és klímaterápiák, ellazító- és gyógymasszázsok, gőz- és aromakabinok.

pcc_heviz_illusztracio2.jpg

A kezelési programot persze Hévízen is a vendégigények hívták életre. A wellness hétvégére érkező vendégek panaszai és igényei alapján került kidolgozásra az az országban egyedülálló Post Covid Care egészségprogram, ahová a Covid betegségből már meggyógyult, de poszt-covid tünetekkel küzdőket várnak.

5 hévízi szolgáltató kínál jelenleg Post Covid Care kezelési programot magas minőségű, szállodai körülmények között. Ennek részei: diagnosztikai vizsgálat, orvosi kontroll és egyénre szabott kezelési csomag, melynek minimális tartama 1 hét, de tartalma egyénileg specializált. A komplex kúrán ambuláns módon is részt lehet venni, így a szállásfoglalás nem automatikusan része a csomagnak.

MIT VÁRHATUNK EGY ILYEN POST COVID CARE EGÉSZSÉGPROGRAM UTÁN?

A panaszok enyhülését vagy teljes regenerálódást. Leginkább jobb közérzetet, kiegyensúlyozottabb egészségi állapotot, fittséget és a szabad mozgás élményét.

A programról minden fontos információ, a kezelési program részletei, a programot kínáló szolgáltatók listája és a leggyakoribb kérdések is megtalálhatók a Post Covid Care program oldalán.

 

További információk és még több hévízi egészségprogram itt!

 

boy-1846236_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4516705608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása