I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Programlehetőségek akár védettségi igazolvány nélkül is, a Pünkösdi hosszú hétvégén Hévízen!

boroslany.jpg

Összegyűjtöttünk néhány olyan programot Hévízen, amik akár védettségi igazolvány nélkül is várnak Téged a Pünkösdi hosszú hétvégén.

 

1. Szombaton szuperhős kihívás családoknak, barátoknak, vicces és kreatív játékok várnak a belváros több pontján. Bár lesznek garantált nyeremények, az élményért is megéri átugrani.

hirdetes_szuperhos.jpg

2. Szombaton reggel 8-tól egészen 13 óráig nyitva tart a Hévízi Termelői Piac, ami sokak számára már önmagában is egy szuper és egészséges hétvégi program.

3. Lehet túra és városi kerékpárt, gyerek kerékpárt, e-bike-ot vagy elektromos rollert is kölcsönözni a Tourinform Irodában, amihez ingyenes térképet is adunk, ha átkerekeznél a Festetics-kastély parkba a Balaton-partra vagy a Kis-Balatonhoz.

teka_heviz_4_moment.jpg

4. Valami extra élményre vágysz? Jelentkezz be segway túrára, és ismerd meg a várost ezzel a különleges eszközzel.

5. Hétfőn délelőttre lehet jelentkezni a vezetett e-bike túrára: 1 túra 2 város: Hévíz-Keszthely piknikkel a kastély kertben.

6. Szép idő lesz, így ki lehet ülni a teraszokra, amikből elég sok van Hévízen. Kinyitott már a legtöbb étterem, kávézó és fagyizó. Nagy teraszokkal, Egregyen csodálatos panorámával várnak.

strawberry-drink-1412313_1920.jpg

7. Tavirózsákat nézegetnél? Sétálj le a Hévízi patak partjára és csodáld meg az élővilág sokszínűségét.

8. A római romkert a római katona sírja és az Árpád-kori templom  is megtekinthető Egregyen.

teka_heviz_5_moment.jpg

9. És hőlégballon túra és gyrocopterezés IS lesz a hétvégén.

10. Vinoteka & Wine Bar teraszán szombaton és vasárnap 16.00 órától 6 boros borkóstolón vehettek részt.

 

Ha pedig már igazolványod is van!

Foglalj szállást és válts jegyet a Hévízi Tófürdőre, hiszen a tó meleg vize, már 30°C-nál is melegebb, május 20-án pedig nyit a mozi, így akár egy jó filmre is beülhettek.

dji_0287.jpg

 

Még több információra és konkrétumokra vágysz?

Kövesd a Hévíz az élet forrása! Facebook oldalt vagy hívd 9.00 és 17.00 között Vivien, Nóri és Kriszta kollégáinkat a Tourinform Irodában: +36 83 540 131

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816564810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása