I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Ilyen volt tavaly, és idén még ennél is jobb lesz!

Alap, hogy finomak, gyöngyözők, hűsek és pompás fényben csillogók leszen a borok, hiszen olyan borházak vesznek részt az idei, augusztusi VIII. Hévízi Borünnepen a kíváló zalai borosgazdák mellett, mint a Bock, Fischer, Borbély, Vylyan, Sauska, Mokos és Prosecco Pincészetek.

És ha már borok, akkor nem maradhatnak el a boros programok sem. A klasszikus kézműves vásártól a délutáni koncerteken és gyerekprogramokon át egészen az éjszakába nyúló nagykoncertekig, az operettől a jazz-ig vagy a Neoton Famíliáig számos műfaj adja majd a kísérőzenét a délutáni borozáshoz. 

Itt lesznek A Swing királyai, a LoopDoctors, Koós Réka, Tunyogi Bernadett, a Dunakeszi Szimfonikusok és még sokan mások. Az 5 napos mulatozásra és könnyed szórakozásra pedig a már megszokott, augusztus 20-i tűzijáték teszi majd fel pontot.

A város legnépszerűbb rendezvénye idén augusztus 16-20 között várja a vendégeket, és ha még nem foglaltál helyet magadnak egy közeli szálláson, itt az ideje elcsípni az utolsó szobákat!

A részletes programért kattintsatok ide, szálláshelyeket pedig itt kereshettek Hévízen!

Ha pedig már úgyis itt töltitek az ünnepi hétvégét, délelőttönként csobbanjatok egyet a Hévízi-tóban, hogy kisimultan vessétek bele magatokat a délutáni aktívabb programokba.

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131 | 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu 
Kövessen minket!  www.facebook.com/heviz.info | www.instagram.com/iloveheviz

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2214979868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása