Az év nagy rendezvénye, a Culinary World Cup, vagyis a Szakács Világbajnokság Luxembourgban magyar sikerrel zárult. 53 országból, közel 2800 csoportos és egyéni nevező közül Fodor Mihály Séf alkotását bronzéremmel díjazta a 24 fős zsűri. A Séf az ételsorban főleg magyar alapanyagokat használ fel, például őzgerincet, nyulat és bivalysajtot.
A bajnokságot hosszú felkészülés előzte meg, melynek a bázisa Hévízen volt. Itt zajlottak a közös tréningek és az első főpróba is.
Lessen bele, hogyan készült a Világbajnok a megmérettetésre!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.