I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Sir John és Bloody Mary Hévízen

dsc_9408.jpg

Nyári estéken, mikor az egész napos fürdés és wellness kezelések után élvezed a nyári estét Hévíz egyik hangulatos kis utcájában, érdemes a napot egy koktéllal is megkoronázni.

Választhatsz alkoholos és alkoholmentes koktélt is, megmutatjuk a legjobb kínálatokat.

macchiato3.jpg brix2.jpg

Macchiato Caffe & Lunch teraszán, Mojito, Longislandice tea, Pinacolada, b52, Tequila sunrise vagy alkoholmentes verzióban a Virgin tequila sunrise közül választhatsz.

Az Astoria Hévíz Panzió és Kávéház itallapján két hetes hévízi nyaralás minden napjára találsz finom koktélt. Többek között Strowberrycola da virgin, Szivárvány, Bounty, Bigapple, Sex on the beach, Blue hawaian, Acapulco mexico, Sir john és Blodymary, Gin fizz. Saját specialitás az alkoholmentes Blue hévíz, ami ananászléből, blue curacau szirupból, kókusz szirupból és tejszínből készül.

astoria2.jpg astoria5valentin.jpg brix1.jpg

A BrixBistroban is érdemes a koktéllapot böngészni,16 alkoholos és 5 alkoholmentes koktél közül választhatsz! A labdarúgó világbajnokság ideje alatt készült egy koktélkülönlegesség is a Berry break time koktél. Vodka, tonik, bodzaszörp és citromlé, eperszeletekkel.

Ha napközben a Tófürdőn napozol és pihensz, és egy frissítő koktélra vágysz, keresd a Tófürdő teraszán a Vital bárt! Sok alkoholmentes italt nagyon kedvező áron fogyasztasz: Virgin Sex on the beach, Virgin mojito, Pussy fuit, Virgin sunrise és persze a saját specialitás a Spacocktail: narancs, almalé, citromlé, zöld alma szirup és fahéj.

brix3.jpg spa3.jpg astoria4.jpg

Több étteremben és az egregyi borozókban pedig a finom ebéd mellé a meleg napokra ajánlunk házi készítésű szörpöket, limonádékat.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614065019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása