I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

A Kolping Hotel az Év szállodája!
Nem csupán egy újabb díjat tehet a polcra az alsópáhoki Kolping Hotel, hanem a szakma legnagyobb elismerését vehette át a szállodások különleges ünnepén 2017. február 24-én.

ev_szallodaja_2016_kolpinghotel_dijatado.JPG

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ismét meghirdette pályázatát az Év Szállodája díj elnyerésére. Az eredményhirdetésre 2017. február 24-én került sor a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében, díjátadó gála keretében. Az est házigazdái: Náray Erika művésznő és Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége alelnöke, a szakmai zsűri vezetője.

Az elismerést egy minden részletre kiterjedő megmérettetést követően nyerte el a szálloda. A szakmai zsűri alapos vizsgálatnak vetette alá.

  • Megvizsgáltak minden számot, adatot, értéket, értékelték a szakmai hátteret.
  • Vendégként meglátogatták a szállodát inkognitóban, és figyeltek, jegyzeteltek.
  • Értékelték a személyzet képzettségét, kedvességét.
  • Megnézték, hogy az interneten milyen a híre a szállodának: facebook, tripadvisor, booking.com – valós vendégek, valódi véleményei alapján leszűrték a tapasztalatokat.
  • Megvizsgálták, hogy a szálloda milyen jótékony célokat támogat, milyen szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalásban.
  • Mindezt összesítették, és ebből született meg a végeredmény.

Könnyid László nyitóbeszédében elmondta, hogy ez a verseny a minőségről és a csapatmunkáról szól. Az alelnök a szakma Oscar-díjának nevezte a versenyt, és kiemelte, hogy a kiírásra színes, lényegre törő pályázatok érkeztek, amelyekből átjött a büszkeség, a szálloda és a saját brand ismerete, szeretete.
És akik most igazán büszkék lehetnek a teljesítményükre:

  • Az Év szállodája: 3 csillagos kategóriában – The Three Corners Hotel Art
  • Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, vidéken: Kolping Hotel Spa and Family Resort Alsópáhok
  • Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, Budapesten: Buda Castle Fashion Hotel
  • Az Év szállodája: 5 csillagos kategóriában: Spirit Hotel Sárvár

A Corinthia Budapest szállodában megtartott díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr1512300533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása