I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Hogyan indul egy Hévízi Tradicionális Kúra? Most megtudhatod!

"A Hévízi Tradicionális Kúra alapja a hévízi gyógyvíz, amely gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően különösen hatékony mozgásszervi megbetegedések kezelésében. Hatékonyságát friss orvosi kutatások, valamint gyógyult vendégek ezrei is bizonyítják. Természetes gyógyszerként használva - orvosi iránymutatás mellett - számos panaszt enyhíthetnek a segítségével.

Minden esetben állapotfelmérő orvosi vizsgálat előzi meg a komplex kezelési terv felállítását. A szakorvosok a helyszínen a vendég személyes állapota alapján határozzák meg a kúra egymásra épülő elemeit, így például a gyógyvízben való fürdőzés időtartamát, a kezelések fajtáját és gyakoriságát.

A kezelések a vendégek minőségi kiszolgálásának érdekében, meghatározott szabályok szerint, szakképzett kezelőszemélyzet és folyamatos orvosi kontroll mellett zajlanak."

Forrás: www.heviz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr368301828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása