I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

„Téli álmok Hévízen”

Sokan azt gondolják télen nem érdemes Hévízre látogatni, mert „úgysem lehet semmit csinálni”. Akik ezt mondják bizony nagyot tévednek. Hévízen a hideg beálltával sem áll meg az élet!

tel_tofurdo_gyermekmedence_nyito3_1.jpg

Hogy mit lehet csinálni? Lássuk:

  • fürdeni a tóban, a szabadban! Hiszen a mínuszok ellenére is 25 °C-os vízben igazán páratlan élmény lehet a mártózás: a havas tájat szemlélve élvezhetjük a gyógyvíz jótékony hatásait
  • korcsolyázzunk! Már az első adventi hétvégére megnyit és egészen február végéig várja a látogatókat a hévízi Jégpálya. Különlegessége abban is rejlik, hogy a pályához helyben fagyasztják a vizet.
  • ingyenes a parkolás! A Nagyparkolóban érdemes megállni, hiszen február 28-ig az itt parkolókat nem terheli költség.
  • egy éjszakát ingyen alhatsz: feltéve, ha a heviz.hu/heviz_tel oldalon található szálláshelyek „3+1 Téli Álom Hévízen” ajánlataiból választasz

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr868251906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása