I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kilencen kapták meg újra a HTK védjegyet Hévízen!
Kilencen kapták meg újra a HTK védjegyet Hévízen!

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. szakorvosokkal együttműködve dolgozta ki 2014-ben a Hévízi Tradicionális Kúra (HTK) védjegy rendszert, és fektették le a kúra alapelemeit, melyekkel minden intézménynek rendelkeznie kell, ha birtokolni szeretné a minősítést.

A Hévízi Tradicionális Kúra során az eredeti, komplex hévízi kúrát kell hogy alkalmazzák a kiválasztott helyszínen, annak érdekében, hogy mi a leghatékonyabb gyógymódban részesülhessünk.

A ...

Tavaszi fáradtság?
Tavaszi fáradtság?

dsc_9589.jpg

Kihagytad az első tavaszi hosszú hétvégén a wellnesst Hévízen? Még nincs minden veszve, tavasszal több akciós ajánlat is vár rád! A világ legnagyobb termáltavának vize tavasszal már kellemes, 30 °C-os.

A Lotus Therme Hotel & Spa***** csomag ajánlatai:

  1. Hello tél! 3=4 az új évben : (2019.01.04 - 2019.04.18). Gazdag választékú büféreggeli, büfévacsora és 15% kedvezmény a szálloda saját kezeléseire - kivéve Yumeiho, Ayurveda és Thai masszázsok ...
Tartanak még az újévi fogadalmak?
Tartanak még az újévi fogadalmak?

man-2037255_1920.jpg

Jellemzően január 1-je az a dátum, amikor szeretünk fogadalmat tenni. Van, aki rossz szokásától szabadulna, mások néhány felesleges kilótól és vannak, akik megesküsznek rá, hogy idén biztosan meg fognak tenni valamit, amit eddig még nem tettek. Ismerős?

Kevesebb kávé, több mozgás, no cigaretta, több idő a családdal, barátokkal, a sor végtelenül folytatható.

Na de mit tegyünk, hogy a fogadalmak ne csak 1-2 hétig, hónapig tartsanak?

1. Fogadalom ...

Téli tippek szenvedéllyel
Téli tippek szenvedéllyel

A 21. században a pihenést már egyre többen összekötik a wellness élménnyel. Hévíz a wellness kedvelők körében ismert hely, azonban már kevesebben gondolják, hogy Hévíz télen is több mint „áztassuk magunkat a meleg vízben” program.  

Rázd fel magad szenvedélyes Hévízi programokkal télvíz idején is. Megmutatjuk mit ajánlunk egy téli kikapcsolódáshoz Hévízen és környékén!

Péntek délután, miután megérkeztél a hévízi Wellness ...

Facebook oldaldoboz