I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Jó-e hazavinni a munkát? avagy főznek-e a séfek otthon?

salad-2756467_1920.jpg

Van ez a vita arról, hogy vajon vannak-e nemek szerint csoportosítható házimunkák, meg persze egy olyan is, hogy ha valaki hazaviszi a munkát, az mennyire tesz jót a családi légkörnek. 

Na de mi van a séfekkel, akiknek nyilván a családja is szeret enni, ő maga viszont otthon leginkább pihenni szeret?

A hévízi 13 séf tagjait sok mindenről faggattuk, hitvallásról, az élet apró örömeiről és a boldogság fűszereiről, de sajnos egyértelmű és konkrét választ a fent említett kérdésre nem nagyon kaptunk.

091_13sef_brix_resize_1.jpg

A válaszokból mindenesetre az kitűnt, hogy aki séf, az azért lesz séf, mert nem csak tud, de leginkább szeret is főzni, így aztán nem áll távol tőlük, hogy otthon is összehozzanak egy-egy finomságot a családnak, vagy nagyobb családi-baráti összejövetelek, ünnepek alkalmával magukhoz ragadják a fakanalat.

Sok minden kiderült azonban arról is, hogy a jó munkához nem csak idő és tapasztalat, hanem a támogató, biztos családi háttér és a szerető család is elengedhetetlen.

Így aztán egyértelművé vált, hogy a munka és család kényes egyensúlyában fontos meglátni, mikor-ki-mennyit álljon a tűzhely mellé. :) Érste aztán ez mindenki úgy, ahogy kívánja. Érvek vannak pro és kontra.

A séfekről és az ő munkájukról sok részlet kiderül az alábbi weboldalról, és egy külön rovat is indult a hévízi honlapon, ami minden hónapban 1-1 séf kedvenc, saját maga által szívesen készített, és még szívesebben fogyasztott ételét mutatja be. Amolyan recept válogatás, amiben minden hónapba, az adott évszakhoz passzolóan ismerkedhetünk a séfek saját, tuti étel tippjeivel.

Kattintsatok ide a nyári receptekért!

 breakfast-2151201_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2215012478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása