2018. nov 10.

Kényeztetés és egészségmegőrzés mesterfokon!

írta: heviz fan
Kényeztetés és egészségmegőrzés mesterfokon!

42°C-os gyógyító hévízi iszap + egész testet felfrissítő masszázs! = Eredmény: ellazult izmok, puhább bőr, full relax! Egyértelmű, hogy ki kell próbálni!

Hogy mitől is különleges a hévízi iszapmasszázs?

A Hévízi iszapmasszázs a hévízi Tófürdő egyik kiemelkedő szolgáltatása, melyet a fürdő terápiás részlegének munkatársai fejlesztettek ki. Nyári időszakban jellegzetesen a gyógytóra telepített pavilonokban végezik, míg hidegebb napokon egy beltéri masszázs kabinban élvezhetjük ezt a különleges kezelést, amit a méltán világhírű hévízi gyógyiszappal végeznek.

A teljes testre kiterjedő masszázs során hévízi gyógyiszapot viszünek fel a testünkre, amelyet folyamatos masszázzsal dolgoznak el a bőrön. A finoman szemcsés, 40-42°C-ra melegített iszap, nagyon kellemes érzést nyújt, ahogy a bőrünkhöz ér, a masszázs során pedig egyre melegebb hőérzetet ad. Lényege, hogy ebben a wellness jellegű masszázsban ötvözik a masszírozás és a gyógyiszap kettős hatását. Nem csak a bőrünk újul meg és lesz puhább, az izmaink frissülnek fel, hanem a gyógyiszap ásványi anyagokba gazdag hatását is kiélvezhetjük.

A masszázs befejeztével akár le sem kell zuhanyoznunk, mert a pavilonból közvetlenül merülhetünk bele a hévízi gyógytóba, ahol a lazító masszázs után a frissítő fürdő segítségével folyamatosan ázik le bőrünkről a jótékony iszap.

Kedvet kaptál? Szívesen kipróbálnád? Ne habozz! Kattint ide, és nézd meg a Tófürdő kényeztető ajánlatait!

Többet olvasnál a különböző masszázsokról? Kattints a linkre!

Szólj hozzá