I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Figyelmeztetés! - Ezeket te is ki akarod majd próbálni!
Íme az 5 legkülönlegesebb wellness kezelés Hévízen!

dsc_6821.jpg

Manapság egyre divatosabb beiktatni az életünkbe egy kis wellness-t! És most nem arra gondolok, mikor havonta egyszer van időnk 5 percnél több időt tölteni egyedül a fürdőszobában.

Inkább arra, mikor kiruccanunk 1-2 napra és hagyjuk, hogy értő kezek kényeztessenek bennünket, mert jó elvonulni a hétköznapok monoton rohanásából, a háztartás, főnök és gyerekek - és/vagy férj, feleség, háziállat, szomszédasszony, lakásfelújítás, palántázás stb. tetszés szerint behelyettesíthető - háromszögből. ;)

Ki ne szeretné, ha ébredéskor terített asztal várná, majd a mosogató helyett az uszoda felé indulhatna egy frissítő csobbanásra. Egyértelmű, a kérdés eldőlt, wellness hétvégére menni azért jó, mert jó.

Na de milyen trendi és különleges wellness kezeléseket válasszunk, ha már eluntunk, hogy beüljünk fél órára tizedikként a 10 fős pezsgőfürdős medencébe.

Egyes számú - Fango

europa_fit_20150831.jpg
Ez az, ami után tuti nem 2 perc lesz a zuhanyzás. Iszappakolás őrölt vulkáni kőzetből, amit rész-, vagy egésztest pakolásként használunk. A Fango hosszú ideig képes hőt megtartani, ásványokban gazdag, szerves anyagoktól mentes. Évszázadok óta használják reumás panaszok kezelésére, de kozmetikai okokból is alkalmazzák. Nem mellesleg nagyon ellazít, igazán felüdítő érzés, mert egyszerre élvezhetjük a masszázs és az iszap jótékony hatását.

Kettes számú -Krioterápia / Krioszauna

krio.jpg
Ez az, amikor olyan, mintha le akarnának fagyasztani, és valóban. Működési elve éppen ellentétes a szaunáéval. A hideg hőmérséklet a szervezet védekező rendszerét aktiválja. -130 °C alatt a vér a szervekbe áramlik, az agyban endorfin (boldogság hormon) szabadul fel. A kezelés mindössze 3 percig tart, viszont ez a rövid idő is jelentősen aktiválja a szervezetet. Fájdalomcsillapító hatású, és vitalizál.

Hármas számú - Halpedikűr

halvarazs-768x512.jpg

Ez az, ahol a látvány is furcsa, de az érzés sem mindennapi. Miközben apró, ficánkoló halak tömkelege lepi el a kellemesen meleg vízbe merített lábunkat, finom, csiklandós érzések közepette a halak megkezdik munkájukat. A talpon lévő bőrkeményedéseket, az elhalt hámsejteket csipkedéssel, szívogatással tüntetik el. Miközben finoman “harapdálják”  a lábfejeket, mikromasszázzsal is kényeztetik a megfáradt végtagokat. A halpedikűr után bársonyos bőrünk, puha sarkunk lesz, a kezelés csökkenti a fáradtság érzetét, kellemesen ellazít, így garantált a pihenés. Ekcéma, pikkelysömör és tyúkszem esetén a kezelés jótékony hatású.

Négyes számú - Kleopátra fürdő

tej.jpg

Ez az, amitől igazán különlegesnek érzed magad. Kleopátra mindenből a legjobbat szerezte meg magának, lásd Cézár, majd Antonius, de nem volt ez másképp akkor sem, ha a szépségéről volt szó. Állítólag friss kecsketejben fürdött, hogy örök fiatalságát megőrizze. Hévízen ezt is kipróbálhatod. Kifejezetten a testi-lelki kényeztetés a célja ennek a speciális tejproteinből és tengeri anyagokból összeállított szépségfürdőnek. Csökkenti a testi-lelki feszültséget, kényezteti a testet, táplálja és hidratálja a bőrt.

Ötös számú - Pecsét masszázs

pecset.jpg

Ezt hagytuk a végére, mert ez a kedvencünk. Egy gőzfejlesztő készülék segítségével végzik ezt a speciális, egész testen alkalmazható masszázst. Először kapunk egy vizes borogatást, majd a gőzfejlesztő készülék fejébe egy 100%-ban gyógynövényeket tartalmazó filter kerül. Ezzel a filterrel juttatják be masszírozás közben a jótékony illóolajokat a kötőszövetekbe. A gép ráadásul felmelegíti a 12 gyógynövényt tartalmazó olajat, így a meleg hatására a pólusok megnyílnak, és a kezelés mélyebbre hat. Ennek sose legyen vége. :)

Írd meg nekünk, hogy neked mi a kedvenc wellness kezelésed!

Felkeltettük az érdeklődésed a különlegességek iránt?

Ezeken a linkeken, számos más, hasonló kényeztető kezelést is megtalálsz:

Lotus    Európa fit   Carbona    Helios   Aqua   Spa Hévíz    Bovital

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr6813831212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iduka 2018.04.14. 08:57:31

Tudnám élvezni!!
süti beállítások módosítása