I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Hévízi szállodák a nemzetközi élvonalban

Hévízen továbbra is minden a minőségről szól! A szolgáltatók magas színvonalát a 2016-os évben – mind országos, mind nemzetközi szinten - több rangos díjjal is elmerték.

Hévíznek ítélte oda az ESPA (Európai Fürdők Szövetsége) az Innovatív fürdő- és gyógyhely desztinációt megillető díjat. Ezzel nemzetközi szintű elismerést kapott a Hévízi Tradicionális Kúra védjegy, valamint a hévízi szálláskiadók minőségfejlesztése érdekében kidolgozott egyedi pályázati rendszer.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház a Turizmus Trend és a Publishing Hungary által szervezett Greenovációs NagydíjonKörnyezetvédelem az egészségügyben” című projektje lett díjazott. A pályázat a fenntartható idegenforgalmat járja körül, amely „csak olyan környezetvédelmi beavatkozásokkal és innovatív megoldásokkal lehetséges, melyek használatával biztosítani lehet a Hévízi-tó és természetes környezetének megóvását.”

A fürdőváros környezettudatos fejlesztéseinek eredményeit mutatja, hogy a Magyar Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kerékpáros Magyarország Szövetség pályázatán Hévíz városa és a Hévíz TDM Egyesület már második alkalommal nyerte el a Kerékpárosbarát Település és Munkahely címeket.

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) hagyományos Mestervacsoráján, több kiváló mesterszakács elismerése mellett Hévíz Város Önkormányzata az anyagi és szervező munkában nyújtott támogatásáért külön Elnöki Elismerést kapott.

A városi elismerések mellett a hévízi szolgáltatók is folyamatosan megfeleltek a vendégek változatos igényeinek, és erőfeszítéseiket rendre díjazták is.

A magyar szállodák közül egyedüliként a Hotel Európa Fit ****superior viselheti további 3 éven keresztül a TÜV audit minőség emblémáját, a Medical Wellness Quality Standard minősítést.

A 20. jubileumát ünneplő Kolping Hotel Spa & Family Resort**** több elismerést is elnyert az előző évében. A német Tophotel kiadvány a „Szabadidős programok” kategóriájában az egyetlen magyar jelöltként a Kolping Hotelt választotta ki és a legjobb szállodák közül a Kolping Hotel kapta meg a nemzetközi elismerést, a Family Cup díjat.

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel szaklap Gastro Design versenyén szintén a Kolping Hotel nyerte el a leginnovatívabb vidéki szálloda címet 2016-ban.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége környezetvédelmi pályázatán a NaturMed Hotel Carbona****superior nyerte el a Magyarország Zöld Szállodája címet.

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala a vendégértékelések alapján a Kolping Hotelt tüntette ki a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában az első hellyel.

Kiválósági Tanúsítványt kapott továbbá a Danubius Health Spa Resort Aqua****, Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superior, Lotus Therme Hotel & Spa *****, NaturMed Hotel Carbona****superior és a Hotel Spa Hévíz****. A TripAdvisor a vendégvélemények alapján

„Travellers Choice 2016” díjat ítélt meg a Hotel Európa fit****superiornak.

 

A német utazási portál, a Holiday Check oldalán 100 százalékos vendégértékeléssel büszkélkedhet mindkét hévízi Danubius Hotel, a Hotel Spa Hévíz**** és a Hotel Sante***.  A 20 éve épült egyetlen ötcsillagos szálloda Hévízen, a Lotus Therme Hotel & Spa már kilencedik éve magabiztosan tartja a „Magyarország legkitűnőbb hotelje” címet a német portálján.

A Fit Reisen német utazási iroda szintén Prémium minőségű Spa Hotel elismeréssel díjazta a Lotus Therme Hotelt.

Helyi értéktárba került az 1976. március 24-én átadott Thermal Hotel Hévíz, (Danubius Health Spa Resort). Magyarország legrégebbi gyógyszállója, mely megnyitásának 40. évfordulóján kapta meg az elismerést. A Kis Helikon Villa 80 évvel ezelőtt épült, az egykori Hadnagyszálló impozáns falára 2016. november 29-én került fel a helyi értéktár emléktábla.

A sikeres 2016-os év után Hévíz város és a szolgáltatók 2017-ben prémium minőséggel és a már megszokott gondoskodással várják a hazai és nemzetközi vendégeket.

Bővebb információ:
www.heviz.hu
8380 Hévíz, Rákóczi utca 2.
Tel.: +36 83/540-131, Fax: +36 83/540-132
E-mail: heviz@tourinform.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4312098525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása