I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Éljen a VAKÁCIÓ! Na de mi legyen a gyerekkel nyáron?

20.JPG

Már csak két hét és kitör a nyáriszünet! A gyerekek már vágják a centit, a szülők többsége pedig izzítja a nagymamákat a nyárra!

De vajon hová menjünk nyaralni a gyerekkel, hogy neki is izgalmas legyen, és mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni? Vigyük-e vajon magunkkal a nagymamát, vagy esetleg menjenek-e a gyerekek táborba, ha nekünk nincs elég szabadságunk?

Íme 4 gyors tipp!

dsc_1957_large.jpg

1. Válasszunk olyan úticélt a nyaraláshoz, ahol valamilyen fesztivál vagy gyerekprogram, netán kalandpark, szabadtéri sportfoglalkozások köti le a kisebbek figyelmét, miközben mi az árnyékban el-el szürcsölgethetünk egy kellemes rosé fröccsöt.

  • Hévízen majd miden hétvégén készülünk valamilyen fesztivállal, melyek programjait folyamatosan töltjük ide!
  • E mellett van kalandpark, gyerekmedence animációval, élményelemekkel és játszótérrel a Tófürdőben is, ha mi közben szívesen csobbanánk egyet a hévízi tóban, valamint felkészültünk felnőtt, gyerek, és gyereküléssel ellátott kerékpárokkal, hogy ne legyen gond, ha a család két kerékre pattanna. E mellett a nagyobbakkal kipróbálhatjuk a segwayt, átruccanhatunk a közeli Dinó parkba, vagy egy kis gokartozásra. És ne feledjük, válasszunk egy mindennel felszerelt gyerekbarát hévízi szállodát, ahonnét akár 10 perc alatt a keszthelyi balcsiparton csobbanhatunk a Balatonba, vagy felfedezhetjük a környék legszebb várromait.

3688_k.jpg

2. Válasszunk olyan szálláshelyet, ahol éjjel-nappal fel vannak készülve a gyerekek szórakoztatására. A gyerekeknek készített speciális ételeken túl, az animátorok és csoportos foglalkozások mellett, akár kirándulásokra, tanfolyamokra, szakkörökre és mókás játékdélutánokra is tudnak jó megoldást a profi gyerekbarát szállodák. Ilyen helyen a szülők is kapnak néhány órát, ami csak az önfeledt pihenésről vagy épp néhány romantikus, kettesben eltöltött óráról szól.

Hévízen több olyan szálloda is van, aki a nyárra profi gyerekanimátor csapattal, sztárfellépőkkel, gyerekek számára is ismert vendégekkel készül. Nem csak arra figyelnek, hogy a gyerekekkel szakértők foglalkozzanak, hanem tematikus programokat, egyéni és csoportos foglalkozásokat is terveznek számukra tele mókával, játékos tanulással, fürdőzéssel. Mindez akár szülőkkel, akár szülők nélkül. Aki komolyan gondolja a gyerekbarát szállodát, az még külön gyerekmenükkel is készül, és a szobákban sem feledkezik meg a kicsiknek szóló látványelemekről. Szállodaajánlatainkért gördíts a cikk végére!

danubius.jpg

3. Vigyük el a nagymamát! Legyen együtt az egész család. Ha meg tudjuk osztani a gyerekekkel való foglalkozást, mindenkinek nagyobb öröm lesz a kikapcsolódás.

Számos helyen találunk nagyobb családi szobákat, apartmanokat, ahol kényelmesen elfér több generáció. Nap közben könnyebb beosztani, hogy mik legyenek a közös programok, mikor pihenhet nyugodtan a nagyi, és mikor kapunk mi egy kis szabadidőt a gyerekek nélkül. Ne féljünk belevágni! Nálunk az ötlet bizonyítottan működik, hiszen a szálláshelyeken minden korosztály megtalálja a neki szóló programokat, legyen szó játékos foglalkozásról, wellness vagy beauty kezelésről, vagy fürdőzésről a gyógyvízben.

gyerekekeuropa.jpg

4. Keressünk olyan táborokat, ahol a gyereknek szálláslehetőséget is biztosítanak, vagy küldjük ilyen tábor jellegű tematikus hetekre csemetéinket a nagyszülőkkel.

Míg napközis táborokat leginkább az otthonunkhoz közel eső településeken keresünk, addig 'ottalvós' táborból nyugodtan választhatunk olyat, amihez kicsit utazni kell. Hévízen számos tematikus program héttel várják a kicsiket a szállodák. Igaz itt nem lehetnek egyedül, viszont elküldhetjük velük akár az egyik nagyszülőt, keresztszülőt is, hiszen így egész biztosan élményekkel teli kikapcsolódást biztosítunk számukra.

8a0815bc.jpg

És hogy mi kiket ajánlunk? Az alábbi szállodák mind garantálják, hogy nálunk az egész család jól szórakozik majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614016694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása