I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

HEBI
Minden, amit tudni kell Hévíz ingyenes bringáiról 5 pontban!

dsc_7806.jpg

Te is környezettudatos vagy? Szereted bringával felfedezni a várost? Úgy gondolod sok esetben gyorsabb, praktikusabb és zöldebb, mint az autó? Ugyanakkor nem tudod mindenhová magaddal vinni a sajátod?

Na a HeBi-t pont Neked találtuk ki!

1. Mert a HeBi, azaz a víz Bike egy kényelmes és gyors, ugyanakkor környezetbarát közlekedési eszköz, amit Hévízen belül használhatsz.

2. Mert a város 4 pontján helyeztünk el dokkoló állomásokat, melyekből bármikor kivehetők a bringák, és bármelyikbe, bármikor vissza is viheted azokat.

3. Mert a HeBi kerékpárok használata mindenki számára ingyenes, a dokkolóból való kivételhez mindössze egy HeBi kártyára (intelligens plasztik kártya) van szükséged, amit személyes adataid megadásával, és 1000 Ft kaucióval válthatsz ki a Hévízi Tourinform Irodában (Rákóczi u. 2.) vagy a Nagyparkolóban (Széchenyi u. 1.) található Hévíz Info Pont-ban (március 1. - szeptember 30.).

dsc_0155_1.JPG

4. Mert a kerékpárok nem csak a dokkolókban tárolhatók, hanem a rájuk szerelt egyedi lakatnak köszönhetően,  bárhol megpihenhetünk velük.

5. Mert a Hebiken van egy kosár, ami megkönnyítheti számodra a cipekedést, de akár még kis kedvencedet is bele ültetheted.

dsc_7951.jpg

+ 1. Mert a kártya kiváltásakor az információs pontokon kollégáink hasznos információkkal látnak el téged a helyi látnivalókról, nevezetességekről, sőt még azt is megtudhatod, hogy hogyan juthatsz olyan túra vagy elektromos kerékpárhoz, amivel Hévíz környékét is könnyedén felfedezheted.

Kattints ide, és bemutatjuk számodra a HeBi-t!

Kattints ide, ha kerékpáros túrákra vagy kíváncsi a környéken!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4713785150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása