I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kisorsoltuk kik nyertek Hévízi páros üdülést karácsonyra!
Több mint 2000 megható hozzászólás, és 11 boldog nyertes „Hálás vagyok!” nyereményjátékunkban

karikepeslap_magyarfb.jpg

December 18-án ért véget „Hálás vagyok!” nyereményjátékunk, melyet októberben indítottunk Hévíz az élet forrása Facebook oldalunkon. 10 héten át tartó játékunkban napról-napra gyűltek a kedves, sokszor megindító hozzászólások, melyekben mindenki igyekezett néhány mondatban összefoglalni, kinek és miért hálás. Sokan már eltávozott szüleiknek, nagyszüleiknek adtak hálát, de voltak olyanok is, aki gyermekeiknek, házastársuknak köszönték meg odaadásukat.

Miközben kedves üzenetekkel hangolódtunk az ünnepekre, nyereményjáték lévén minden héten kisorsoltunk egy-egy szerencsés hozzászólót, akik tárgynyereményeink egyikét nyerték meg.

Pomperné Vizi Anna / Devecser / - Ajándékcsomag a Lotus Therme Hotel & Spa***** jóvoltából
Skerleczné Obradovics Mónika Anasztázia / Zalatárnok / - 3 fogásos vacsora, pezsgővel 2 fő részére a Brix Bistroban     
Trencsényi Józsefné / Nagykálló / - Ajándék utalvány: ingyenes Biorezonanciás állapotfelmérés 2 fő részére a Rejuvena Esztétika szalonjában
Bratkóné Földesi Ágota / Budapest / - Ajándékcsomag a Hotel Európa fit****superior jóvoltából
Varga Éva / Budapest / - Vacsora meghívás 2 fő részére a Korona Étterem és Panzióba
Balla Katalin /Budapest / - 3 lépcsős talpkezelés 2 fő részére a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz****superiorban
Telekesné Szabó Mária / Eger / - 3 fogásos vacsora, pezsgővel 2 fő részére a Brix Bistroban
Lőrinczi Piroska / Bicske / - 2 fő részére szóló wellness belépő a Holiday Club Apartman Hotelbe
Fekete Gabriella - Ajándékcsomag a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. jóvoltából valamint 2 db Bobó mesekönyv a Kolping Hotel Spa & Family Resort**** jóvoltából

December 18-án végül sor került két fődíjunk kisorsolására is!

Reméljük szép ajándékként kerül a karácsonyfa alá a Klára Villa 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, félpanziós üdülése, amit Polónyi Judit nyert meg,

és bizonyára Murányiné Bátori Gabriella is nagyon örül a 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, félpanziós üdülési lehetőségnek a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz****superiorba.

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ezekkel a hévízi ajándékokkal kíván Kellemes Karácsonyi Ünnepet mindenkinek!

crop_day-1891529_1280.jpg

Miután véget ért játékunk, ideje kicsit lazítani, ünnepelni! Hangolódjunk együtt az utolsó adventi hétvégén a közelgő Szentestére. Pénteken és szombaton délután is kézműves foglalkozás és mesekuckó várja a gyerekeket, 17.00 órakor pedig mindkét napon ingyenes koncerten vehetünk részt. 22-én Németh Norbert harmonika művész, 23-án pedig Gregor Bernadett és Csengeri Attila adventi műsorát hallgathatjuk meg.

Ez az év sem telhet azonban el fergeteges szilveszteri műsor nélkül, hiszen december 31-én, 21.00 órától Bebe és sztárvendégei, Dobrády Ákos, Pély Barnabás és Singh Viki szórakoztatja a közönséget. Az éjféli tűzijátékot követően pedig igazi retro hangulatú utcabál veszi kezdetét.

Töltsük együtt az év végét Hévízen! A részletes programokért kattintson ide!

BUÉK!

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5413516403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása