I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Sztárok és sztárprogramok az ünnepi időszakban Hévízen

1_tel_tofurdo_gyermekmedence_fb.jpg

Hévíz minden évben színes és szívmelengető programokkal várja a világ legnagyobb termáltavához érkező magyar és külföldi vendégeit a karácsonyi időszakban. Gondolkodjon előre az ünnepekre és tervezze meg a gondtalan pihenést az egész családnak!

A Tófürdő közelében, a Deák téren kézműves karácsonyi vásár fogadja a fürdeni igyekvő vendégeket. Minden advent vasárnap ünnepélyes gyertyagyújtás és több alkalommal jótékonysági süteményvásár, karácsonyi zenés programok is lesznek az ünnepi időszakban.

teli_vasar_k.jpg

A karácsonyi vásár Hévízen egészen Vízkeresztig tart! A termelői piacot hetente két alkalommal forralt bor illata lengi be, mellette pedig, ahogy a hideg téli napokon „illik”, a városi műjégpályán korcsolyázni is lehet.

A család minden tagja szállodai kényelemben és meghitt családias környezetben töltheti el az ünnepeket Hévízen.

Karácsonyi sztárvendégek Hévízen Szulák Andrea, Gájer Bálint, Szűcs Gabriella, Pál Dénes, Rompos Patricia. Több zenekar, gazdag zenei stílus minden szállodában. Hévízen zenél a Karácsonyi Ünnepek alatt például a Dinamic Band, Balaton Duo, Happy Dixiland Band és a Thermal Trio.

Gitárest, zongoraest, táncest, ünnepélyes gyertyagyújtás, forraltborozás, esti fáklyás séta, gyertyafényes fürdőzés, különleges szauna felöntések, mézeskalácssütés, kreatív gyerekprogramok, adventi naptár nyereményjáték, karácsonyi dallamok és Ünnepi vacsora szerepel a szállodák ajánlatai között.

Olvasson tovább, és ismerje meg részletesen is a szállodák karácsonyi programját!

 

  • Hotel Európa fit****s karácsonyi programja december 22-én a Silver Duó Karácsonyra hangolódva koncertjével kezdődik, majd operettel és fergeteges karácsonyi koncerttel folytatódik az ünnepi program. A szálloda továbbá a Happy Dixiland Band és Szulák Andrea „Ave Maria” karácsonyi koncertjével készül szállóvendégeinek. A téli szünetben gyerek-animációs és sport programok mozgatják meg a kicsiket és nagyokat. További információ és foglalás itt!
     
  • Hotel Spa Hévíz****/***, a tófürdő szállodája 3 éjszakás/4 napos program csomagot állított össze vendégei számára. A csomag tartalmaz egy üdvözlőitalt, közös karácsonyfa díszítést, ünnepi koccintást, 20 perces arc-, vagy hévízi gyógyvízkrémes masszást, ünnepi vacsorát, és napijegyet a Tófürdőre. További információ és foglalás itt!
  • NaturMed Hotel Carbona****s az Adventi időszakban kézműves karácsonyi vásárra és ünnepélyes gyertyagyújtásra invitálja a szállóvendégeket. Fáklyás séta, forralt bor,  majd Gulyás party, és a Balaton Duo koncertje hangolja az ünnepekre a vendégeket. Szenteste, Ünnepi büfévacsora zenekísérettel, majd az ünnepek alatt Szűcs Gabriella előadása, Gájer Bálint koncert, Dinamic Band és Happy Dixiland koncertek. A gyerekek a Törpe klubban, mézeskalács díszítésen, kreatív műhelyben tölthetik hasznosan a téli szünetet, míg a felnőttek ünnepi szauna programokon vehetnek részt. További információ és foglalás itt!
     
  • Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája a Lotus Therme & Spa***** Adventi varázslat vagy Karácsony néven szintén csomagajánlattal készül az Ünnepekre. A csomag 2 vagy 3 éjszakára, büfévacsorát, meglepetést a szobában, mézeskalácssütést, fáklyás sétát, forraltborozást, fűszeres meglepetést, gyertyafényes fürdőzést, ünnepi büfévacsorát és karácsonyi koncertet tartalmaz. December 28-án Pál Dénes ad koncertet. További információ és foglalás itt!
     
  • Magyarország legjobb gyerekbarát szállodája Kolping Hotel Spa & Family Resort**** minimum 2 éjszakára foglalható csomagja gyerekkoncertet, bohócműsort, bábszínház előadást, gyertyafényes fürdőzést, sok-sok családi programot, esti sétákat a parkban sült gesztenyével, közös fadíszítést, és több meglepetést is rejteget a családok számára. További információ és foglalás itt

4_tel_setalo_utca_fedett_furdo_b.jpg

  • Mindkét hévíz Danubius szálloda Danubius Hotes, Health Spa Resort Aqua****all inclusive a és Health Spa Resort Hévíz****s készül „wellness” programokkal  az ünnepek alatt, mint a aquafitness, has és gerinctorna, joga és szauna show (mézeskalácsos-, csendes éj-, legyen hó felöntések) vagy Mantra relax szauna program. A gyerekeknek külön pancsoló programot szerveznek. Koncertek lesznek széles zenei stílusban, mindenki kedvére a fellépők között találjuk Kalló János kitüntetett hegedűművészt és Kalló Jánosné zongoraművésznőt, Horváth Elemért, Farkas Mihály gitárművészt, karácsonyi dallamokat Rompos Patrícia ad elő. A tánczenéről a Thermal Trio, Happy Dixieland Band, Nyári Béla és Henter Lóránt gondoskodik. További információ és foglalás itt és itt!
     
  • Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz**** különleges Adventi nyereményesővel lepi meg szállóvendégeit december 01-től 24-ig egy vendég minden nap kinyit egy ablakot a Bonvital adventi kalendáriumon. Az ablakok értékes nyereményeket rejtenek a főnyeremény két éjszakás, két főre szóló nyereménykupon lesz majd. Advent vasárnaponként gyertyagyújtás, forraltborozás, karácsonyi sütemény várja a szállóvendégeket. Ünnepi vacsorával készül a szálloda két étterme is az Apetit és Brix Bistro. További információ és foglalás itt!

4_tel_tofurdo_park.jpg

  • Mindkét hévízi Hungest Hotel a Hotel Helios***s és Hotel Panoráma*** készül zenetanári karácsonyi műsorral, Salamon Ferenc karácsonyi műsorával, gitár és hegedűesttel, ünnepi vacsorával. A téli szünetben a gyerekek a Hello Kids gyerekprogramon vehetnek részt. További információ és foglalás itt és itt!
     
  • Hotel Palace**** Hévíz  két éjszakára szóló karácsonyi csomagajánlata ünnepi vacsora karácsonyi dallamokkal wellness részleg használatával, gyerek játszóházzal várja a vendégeit az ünnepi időszakban. További információ és foglalás itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr6313500099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása