I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Újabb nemzetközi védjegy a világ legnagyobb termáltavának

A rangos elismerések közül ezúttal a EuropeSpa MED védjegy kitüntetettje lett a Hévízi Tófürdő.

europespa_med.jpg

Az említett védjegy egy magas színvonalú európai minőségbiztosítási rendszer, melyet gyógy- és wellness szolgáltatók részére osztanak ki. A díjat azok a szolgáltatók kaphatják meg, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi, biztonsági és szolgáltatási követelményeknek.

Ez a védjegy azt jelenti az idelátogatók számára, hogy bizalommal vehetik igénybe a hely szolgáltatásait, hiszen igazán magas minőséget kapnak mind a gyógyászat, szálláshely, gasztronómia, higiénia és fürdőszolgáltatás terén.

A Hévízi Tófürdőt 2017 februárjában ellenőrizte az Európai Fürdő Szövetség - a védjegy kiosztója -, mely során megfelelt az EuropeSpa MED minősítés kritériumrendszerének, így három másik magyarországi fürdő társaságában ünnepélyes díjátadó keretén belül vehette át 2017. május 5-én a tanúsítványt.

Hévíz egyedülálló és nemzetközileg is elismert gyógytava, a természeti gyógytényezők és a több mint kétszáz éves orvos szakmai háttér mind hozzájárultak ahhoz, hogy Hévíz kincse méltón megfeleljen a díj által felállított szigorú követelményeknek.

Mi az Európai Fürdő Szövetség?

A díjat adó szervezet, az ESPA (European Spa Association) több mint 1500 európai gyógyfürdőt és gyógyhelyet tömörít, fő feladatai közé tartozik a magas színvonalú minőségbiztosítási rendszerek kapcsán

  • a kritériumkatalógus (tovább)fejlesztése,
  • az auditok lebonyolítása,
  • szemináriumok és oktatás szervezése Európa-szerte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2712554079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása