2017. már 30.

3+1 ok, miért Hévízt válasszátok a húsvéti wellness pihenéshez!

írta: heviz fan
3+1 ok, miért Hévízt válasszátok a húsvéti wellness pihenéshez!

  1. Mert itt található a világ legnagyobb termáltava!

Már ma is közel 30°C-os vízben fürdőzhet, nyíló tavirózsák között, aki Hévíz mellett dönt. A kellemes meleg víz nem csak a téli hidegben megfáradt izmokat lazítja el, hanem elménket is kikapcsolja.  A folyamatosan mozgásban lévő víz enyhe mikro masszázsérzést nyújt, a zöld természet és a madárcsicsergés elfeledheti a szürke hétköznapok gondjait. >>> Fürdésre fel!

dsc_9098_b.jpg

  1. Mert fürdőzés előtt-után, számtalan aktív program vár!

Tavasz van! Ideje a természetben mozogni és D vitaminnal feltölteni a szervezetet. Érdemes bringára vagy segwayre pattanni vagy nordic walking botot ragadni és felfedezni a környéket. Rengeteg kerékpár és túraútvonal várja a környéken az aktív pihenésre vágyókat. A bevállalósakat kalandpark, golf és repülés is várja. >>> Kétkerékre fel!

  1. Mert fergeteges programok várják az egész családot!

Már márciusban megkezdődik a „fesztiválosdi” Hévízen, hiszen minden hónapra tartogatnak a szervezők érdekes programokat. Áprilisban például a Boban Markovic Orchestra koncertje és a Húsvéti Vigadalom lesz terítéken, ahol kicsi és nagy egyaránt jól szórakozik majd! >>> Fesztiválra fel!

+1           Mert számtalan szálláshely különleges ajánlata közül választhattok!
Legyen az romantikus hétvége pároknak, vagy húsvéti pihenés az egész családnak. Hévízen biztosan megtaláljátok a kedvetekre való szálláshelyet. >> Keressetek itt!

Szólj hozzá

szórakozás program szabadidő érdekesség hévíz ünnepség gyerekkel heviz