I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Idén is ingyenes parkolás, újra nyit a jégpálya is!

Míg november 28-tól 2017. január 10-ig az egész város területén, addig ezt követően egészen február 28-ig a Nagyparkolóban teszi lehetővé Hévíz Város Önkormányzata az ingyenes parkolást az ide érkező látogatók számára.

skates-1224050_1920.jpg

Itt az első óra eddig is ingyenes volt, és utána is csak 100 Ft-ot kellett fizetni egy óra parkolásért, de most még ezt is megspórolhatják. A nagyparkoló mellett található a Hévízi Termelői Piac, így ez különösen jó hír azoknak, akik a helyi termelőktől szerzik be az asztalra valót, és nem szeretnek hosszan cipekedni.

Újra nyit a jégpálya is! Idén december 5-től  egészen február 26-ig használhatják a pályát a téli sport szerelmesei. Mivel a parkolás ingyenes lesz, így felhőtlenül róhatják a köröket a korizók is, nem kell azért aggódni, hogy lejár a parkolójegyük.

Jégpálya nyitva tartás:
- hétköznap: 14.00- 20.00 óráig,
- hétvégén: 10.00-20.00 óráig.

A korcsolyázási időszakokról, ünnepi nyitva tartásról és a jégpálya használat szabályairól itt adunk bővebb tájékoztatást!

Hévíz a fürdés mellett az idei Adventben is bőséges programkínálattal várja a látogatókat, pihenni vágyókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2312011782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása