I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Diagnosztikai háttér vérvételi ponttal az Európafitben

A napokban SYNLAB vérvételi pont nyílt a Hotel Európa fit****superior-ban, létrehozva ezzel egy egyedülálló lehetőséget vendégeink számára a diagnosztika és laborvizsgálatok terén. A SYNLAB professzionális háttere, országos lefedettsége garancia vendégeink számára, hogy a legpontosabb eredményeket kapják.

synlab.jpg

Az új magán vérvételi ponton több száz vizsgálat vált elérhetővé, bejelentkezést követően sorban állás és várakozás nélkül, gyors és kényelmes eredmény hozzáféréssel.
A közismert rutin laborvizsgálatok mellett megismertetjük vendégeinket az új szűrési lehetőségekkel, például osteoporosis, férfi- és női rákszűrési csomagokkal. Várhatóan azonban a legnépszerűbb szűrőcsomagok a táplálék intolerancia- és az inhalatív allergiák szűrése lesz. Szűkebb és bővebb panelek kerültek összeállításra: az egyik legbővebb vizsgálati eredményt a 220 tápanyagra összeállított allergia vizsgálat adja.

A diagnosztikán túl - személyre szabott tanácsadás

A labor eredményeit alapul véve lehetősége lesz a vendégnek a szállodában tanácsadást is igénybe venni. Vendégeinknek, valamint a nem szállóvendég, külső pácienseknek, lehetősége van a hétfői és csütörtöki vérvételi napokon a mintaadásra, 7.00 és 10.00 között, az eredményt elektronikus formában akár a távozás után is meg tudjuk küldeni részükre.

Forrás: europafit.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5711820493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása