I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kedvenc szabadidős tevékenységeink – a földön

Kedvenc sorozatunk második részeként azokról a szabadidős tevékenységekről lesz szó, melyek Hévízről könnyen elérhetők és kiváló programnak ígérkeznek a Hévízi tóban való fürdés mellé.

segway_idosebbek_is_elkezdhetik.jpg

Tavirózsa Kalandpark

A Hévíz és Keszthely közötti út mellett fekvő kalandparkban igazán izgalmas az élet, akár egy egész délutánra leköthetjük a gyerekeket: többszintes kötélpálya, íjászat, lengőteke, pétanque, minigolf pálya várja a szórakozni vágyókat.

http://www.kerteszeticentrum.hu/content/kalandpark/55
Belépőjegyek: 1 690 Ft-tól

tavirozsa_kalandpark_1.jpg

Segway

Ezzel az igazán modern és különleges eszközzel élmény felfedezni a Hévíz rejtett titkait. De választhatjuk akár a hosszabb, Keszthelyre vezető túrát is. Az se féljen, aki még sosem próbálta, hiszen a túrák mindig oktatással kezdődnek, ahol rövid idő alatt biztos tudásra tehetünk szert a segway használatához.

https://hsb.hu/heviz-turak/terepsegway-turak-hevizen
Túrák már: 4 999 Ft-tól

segway_idosebbek_is_elkezdhetik.jpg

 Zalasprings Golf Resort

Aki kedveli ezt a nagy hagyományokkal rendelkező sportot, annak érdemes a zalacsányi Zalasprings Golf Resort-ot beiktatni a programjába. A nagyszerű pálya mellett az exkluzív klubház gourmet-étterme és bisztró bárja biztosítja a remek időtöltést.

www.zalasprings.hu
Golfozhatunk már 9 500 Ft-tól

zala_springs_1000x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr568921788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása