I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Kedvenc helyeink, ahova szépülni és felfrissülni járunk

„Kedvenc helyeink” sorozatunkban elsőként a szépség és felfrissülés kerül a középpontba.

dreamstimeextralarge_17612469.jpg

Aiyara Thai Massage

Ha néha azt érezzük, hogy többre van szükségünk, mint egy wellness masszázs, akkor az Aiyara Thai masszázst választjuk, hiszen ez más, intenzívebb, mint a legtöbb masszázsfajta. A nyugati technikákban ismert gyúró mozdulatokkal szemben, ez a masszázsforma nyomással és húzással ér el hatékony eredményeket.

http://www.aiyarathaimassage.hu
Masszázsok már 4 500 Ft-tól

dsc_0394.jpg

 Rejuvena Esztétika Szalon

Átutazó és huzamosabb ideig Hévízen tartózkodók számára is bátran ajánljuk a Szalon kezeléseit. Személyre szabott megoldásokkal várják a hölgyeket és férfiakat egyaránt, főként, ha fájdalommentes sebészeti beavatkozás nélküli alakformálásra, szépségkezelésre vágynak.

www.rejuvena.hu
Kezelések már 3 100 Ft-tól

04701.JPG

ZENA beauty + med center

A ZENA-ban azt szeretjük, hogy a szépüléshez és felfrissüléshez tényleg egy helyen megtalálunk mindent.  Manikűr-pedikűr, fodrászat, kozmetikai kezelések mellett, tágas wellness részleg várja szaunával , masszázs lehetőséggel a relaxálni vágyókat. Aki nem riad meg a plasztikai beavatkozásoktól, az bátran látogassa meg.

www.zenabeauty.hu
Szolgáltatások már 2 900 Ft-tól

_mg_5215_large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr478882544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása