I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Újabb érdekesség! Termékenység növelő hatások?

A napokban kezembe került egy tanulmány, leírás a Hévízi-gyógytóról. Azzal, mint sokan mások, tisztában voltam, hogy a víznek és a gyógyászati hagyományoknak milyen hatása van a mozgásszervi megbetegedésekre. Azonban nem tudtam, hogy ez a hidrogén-karbonátos, szén-dioxid és metán tartalmú gyógyvíz mennyire pozitív hatással van az ösztrogén szintre.

valentin_nap_par_pink_sziv.jpg

Az írás szerint népgyógyászati dokumentumok mellett orvosi vizsgálatok is alátámasztják, hogy a fürdőkúrának jótékony hatása van meddőségi problémákra. Egyes kutatások szerint bizonyos vizek gyógyító ereje 25-30 százalékban segíti a fogantatást.

Tehát ha a pihenésen és romantikázáson kívül még a gyermekvállaláson is gondolkodtok, akkor mindenképpen irány Hévíz! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr828378554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása