I Love Hévíz

Titkok és rejtelmek a világhírű gyógytó városából, Hévízről!

Különös energiák

Hévízen nem csak a tó gyógyhatása miatt érdemes akár heteket is eltölteni, de a kisváros különleges atmoszférája lelassítja az idő múlását. Nem csak testileg gyógyulunk meg, hanem lelkileg is.

A lelki feltöltődés persze nem csak akkor fontos, ha kúrára érkezünk, hanem akkor is ha csak egy mini hétvégére térünk be a városba. Hosszú vagy rövid tartózkodásról is legyen szó, az Árpádkori templomot MINDENKÉPPEN nézzétek meg!

dsc_0095_2.jpg

Miért?

A XIII. században épült templomot különleges energiák veszik körül. A helyiek azt mondják azért, mert úgy nevezett energiavonalak kereszteződésében épült. Az említett energiavonalak vagy meridiánok behálózzák a földet is, épp úgy, ahogy a testünkben is működnek ehhez hasonló energiák. Ahol két energiavonal találkozik – mint a csakrák – ott a legerősebb a hatásuk, energiatranszformátorként működnek. Azt beszélik templomtoronyban „kézzel fogható” ez az energia, délelőtt az ég felé, délután a talaj felé áramlik.

Ha legközelebb Egregyen járok én mindenképpen tesztelem az elméletet! :)

www.heviz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveheviz.blog.hu/api/trackback/id/tr927688544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jómama · http://szabonemarika.blogspot.com/ 2015.08.10. 07:59:18

Hosszú évek óta járunk Hévízre gyógyulni feltöltődni .Templomba minden alkalommal elmegyek ,leülök és elmondok egy imát .
süti beállítások módosítása